Tecimo skupaj na 5. dm teku za ženske!

Tecimo skupaj na 5. dm teku za ženske! (foto: www.tekzazenske.si) www.tekzazenske.si
26. 3. 2010

Telo nujno potrebuje gibanje. Za človeka najbolj naravno gibanje je tek. Teče lahko vsak, tudi vi. Z rednim tekom ne boste v svoje življenje vnesli le športa, temveč mnogo več. A ne pozabite, da se  tek začne v glavi. Potrebna je odločitev, da zmorete preklopiti na novo navado, in veselje do gibanja. Potem samo stecite, brez razmišljanja, in uživajte!

Cilj: 5. dm tek za ženske, 5. junij 2010, Park Tivoli - Ljubljana

Odločilno pri vsakem tekaču je, da si zastavi konkreten, a ne preveč visok cilj. 5. dm tek za ženske je odlična motivacija za spomladansko rekreacijo, zabavo in prijetno druženje. Zato se nam pridružite na skupnih pripravah na 5 ali 10 kilometrov!

Pripravimo se skupaj!


Dobimo se vsak četrtek ob 17.30 uri na lokacijah:

Ljubljana: tivolska promenada (Jakopičev drevored)
Maribor: park na Rožnem griču
Kranj: Brdo – Predoslje
Celje: Špica – pri Letnem kopališču

Datumi priprav: 15. 4., 22. 4, 29. 4., 6. 5., 13. 5., 20. 5., 27. 5. in 6. 5. 2010 bodo za vse udeleženke priprav potekali skupni ogledi proge v parku Tivoli.

Novosti letošnjega dm teka


Razdelitev v skupine

Tekačice boste na startu razdeljene glede na predviden čas teka in razdaljo teka.


Organiziran prevoz

Dostop do prizorišča bo možen tudi z vlakom, katerega vstopni postaji bosta v Mariboru in Celju. Del vrednosti karte krije organizator.


Dodatne nagrade za udeležbo na pripravah

Sodelujte na vsaj 4-ih pripravah za 5. dm tek za ženske in pridobite 15 % popust na vaš nakup v vaši prodajalni dm. Evidenčni kartonček najdete na prijavnicah v vaši najbližji prodajalni dm ali ga natisnite na spletni strani www.tekzazenske.si.


Prijavite se na brezplačni program priprav


Na spletnem portalu za aktivno življenje www.aktivni.si smo v sodelovanju z dm letos za vas pripravili novost, ki vam lahko olajšala priprave: to je brezplačni program priprav na 5. dm tek za ženske na 5 km in 10 km.

Kako do programov?

Pripravam na tek se lahko pridružite na naši posebni spletni strani http://tecemo.aktivna.si/. Z registracijo na e-zin boste vsak teden na svoj naslov prejeli tedenski paket navodil in nasvetov, kako trenirati. Skupaj nam bo zagotovo uspelo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri