Vabljeni na Ultrabluzenje

Vabljeni na Ultrabluzenje (foto: Promocijski material) Promocijski material
23. 4. 2015

Danes, 23. aprila, se bo ob 19. uri v knjigarni Konzorcij odvilo prvo Ultrabluzenje. Ultrabluzerji, Videmšek, Gombač in Rugelj, bodo gostili pravega Špartanca Miho Podgornika!

Samo Rugelj je o dogodku zapisal: "Verjamem, da ste že vsi pretekli 600 metrov, večina med vami pa tudi 2.400 metrov Cooperjevega testa. Nekateri med vami ste si že privoščili tudi 5-kilometrski tek ali morda tudi 10-kilometrskega, tisti pogumnejši ste se že kdaj spoprijeli z maratonsko polovičko. Če vam je vztrajnostni tek začel predstavljati nek resnejši osebni življenjski izziv, ste se podali tudi na 42-kilometrski maraton, in če ste preživeli tudi to, se je kdo med vami spravil še na daljši, 50- 70- ali celo 100-kilometrski tek. Nekaj jih poznam, a teh je že res malo, da so si upali tudi na 160-kilometrski (oziroma 100-miljski) tek. No, Miha Podgornik, naš prvi ultrabluzovski sogovornik, si je od 160-kilometrske razdalje upal steči še dva maratona naprej in preteči celoten, epski 246-kilometrski Špartatlon, ki je rezerviran samo za res posebne ljudi in tekače."

Ekipa Ultrabluesa se bo z Mihom pogovarjala o tem iz kakšnega testa moraš biti in kaj moraš imeti v glavi, da se upaš podati na tako tekaško potovanje. Vabljeni!

O Ultrabluzenju

Ultrabluzenje je mesečni dogodek, v okviru katerega se bodo avtorji knjižne uspešnice Ultrablues Samo Rugelj, Žiga X Gombač in Boštjan Videmšek v visokem tempu pogovarjali z ekstremnimi ljudmi.

O knjigah. O športu. O življenju na sploh.

Izkušnje ultrabluzerjev lahko spoznate tudi v videu: Videmšek, Rugelj in Gombač o peklenski južnoameriški preizkušnji

Ultrabluzenje