Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
jaz-vztrajam-december

Foto: Profimedia

Preživi čaroben december v čudoviti družbi in si konec leta še polepšaj. Sodeluj v prazničnem mesečnem izzivu in se poteguj za luštne nagrade!

"Vsak dan je lahko še lepši, bolj čaroben in bolj pristen. Male pozornosti in mala dejanja imajo velik vpliv."MESEČNI IZZIV

Vsako jutro v decembru bomo v tvoj e-nabiralnik poslali en zanimiv, nagajiv in navdušujoč nasvet za izboljšanje tvojega dneva. Tvoja naloga je, da vsak dan v mesecu ta nasvet udejanjišsi ga prihraniš za kateri drug dan v mesecu ali pa si enostavno izmisliš svojega. Pomembno je le, da si vsak dan vzameš čas za eno luštno dejanje, pa naj bo to dejanje karkoli.

SODELOVANJE

Ob prijavi na naše #vztrajam novice dobiš Jaz #VZTRAJAM koledar. Vanj vsak dan vpiši svoje dejanje, konec meseca pa izpolnjen koledar pošlji na vztrajam@adriadigital.si in se poteguj za luštne nagrade.

DELI Z NAMI

Svoje dejanje pa lahko vsak dan tudi pofotkaš, objaviš na svojem Instagramu, Facebooku ali Twitterju in ga označiš s hastagom #vztrajam. Doživimo Jaz #VZTRAJAM mesec skupaj!

Za prejem Jaz #VZTRAJAM koledarja vpiši svoj e-naslov:

#vztrajam #vztrajam 31. avgust 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.