Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_212622082_m

Foto: Shutterstock

Se še spomniš, kako je dan preživeti v neskončnem zelenju, kako lepo diši sveži zrak in kako lepo pojejo ptice? Pojdi in se spomni! In vse to v družbi ljudi, ki so ti najbližje – družine ter prijateljev.

Svetovno prvenstvo v počivanju se je nagnilo v drugo polovico in vidimo, da si se počivanja lotil/a resno, kar nas neizmerno veseli. Tokratna naloga je povezovanje z ljudmi, ki ti v življenju največ pomenijo in ki ti dajejo dodatno motivacijo za preživljanje delovnih in napornih dni.

Seveda se je tem ljudem nujno potrebno tu in tam zahvaliti. To lahko narediš tudi v obliki dejanj ter dogodkov, ki bodo tebe in tvoje najbližje za vedno zaznamovali in to na najboljši možni način.

Skupno kreiranje spominov

V Sloveniji je neskončno veliko primernih krajev, ki tebi in tvoji družini ter prijateljem lahko nudijo možnost za kakovostno preživljanje prostega časa in druženja. Skupaj lahko doživite prvinski stik z naravo, pristni okus domačnosti v kulinariki ter druge številne aktivnosti.

Sprehod

Pojdite na sprehod po izjemno mehki travi in poleg občudujte še prebujanje sonca nad vrhovi brezčasnih mogočnih dreves. Ali pa skupaj poglejte sončni zahod. Občutek je božanski.

Ustvarjalne delavnice

Skupaj z najmlajšimi družinskimi člani se lahko udeležite tudi kreativnih ustvarjalnih delavnic, ki jih v avgustu nikakor ne primanjkuje.

Idejam nikakor ni videti konca. Tudi sam/a jih imaš najbrž dovolj, le udejaniti jih je potrebno, kajne?

Sedaj pa poglejmo, katerih pet aktivnosti te čaka v tretjem tednu Svetovnega prvenstva v počivanju.

Predlagane aktivnosti tretjega tedna Svetovnega prvenstva v počivanju:

 1. Z družino pojdi na izlet!


  Skupaj z družino se usedite in razmislite, kam bi se odpravili. Na pot lahko odidete tudi peš ali pa s kolesom. Skupaj si naredite nepozaben družinski izlet. Nikar pa ne pozabite na skupinsko fotografiranje. Pričakujemo selfije!

 2. Z družino se igraj badminton!


  Badminton je zagotovo igra tvojega otroštva. Prebudi jo tako, da v tem tednu s svojo družino ali prijatelji odigraj vsaj nekaj partij badmintona. Badminton ni le super telovadba, je tudi nadvse zabaven!

 3. Družino odpelji na morje!


  Avgust brez morja je verjetno kot božič ali novo leto brez snega! V tem tednu zato družino in prijatelje odpelji na morje. Izbira kraja oziroma destinacije je povsem prepuščena tebi in tvojim najbližjim. Sporoči nam temperaturo morja in vse aktivnosti, ki jih boste izvajali s na plaži in v vodi.

 4. Z družino uredi okolico hiše!


  Ker sklepamo, da čez leto ni prav veliko časa za urejanje okolice hiše, je sedaj najbolj primeren čas za to. Pri tem ne mislimo le na košnjo trave, poskrbite, da bo po končanem delu okolica videti drugačna. Dodajte jim kako igralo ali drug okrasek, ki bo polepšal okolico hiše. Potem nam pa le pošlji fotografijo!
 5. Z družino pripravi kosilo za prijatelje!


  Čaka te še ena bolj mikavnih nalog, sploh če obožuješ kulinariko! Tokrat za svoje prijatelje skupaj s svojo družino pripravi najboljše kosilo, ki si ga zagotovo zaslužijo. Pošlji nam fotografije svojih prijateljev med jedjo. Upamo, da bodo njihovi obrazi videti zadovoljni in da bo na krožnikih veliko mamljive ponudbe.

Tako, naloge poznaš, sedaj pa je čas, da se jih tudi lotiš. Naj dodamo še to, da vrstni red nalog ni obvezen, dneve in naloge si prilagodi glede na čas in počutje. Tako bo svetovno prvenstvo v počivanju veliko bolj sproščeno in brez kakršnega koli stresa, kajne? In še vedno velja - aktivnost pofotkaj, objavi na svojih družabnih omrežjih in označi z #vztrajam.

#vztrajam motiviramo 17. avgust 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.