Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_227635330_m

Že je tu drugi teden našega Svetovnega prvenstva v počivanju in sedaj je ravno pravi čas, da se tudi malce pocrkljamo, sami in tudi v družbi oseb, ki nam najbolj prijajo. Zunaj je izjemno toplo, sonce močno sije, ti pa se poskušaj ohladiti tako, da ti bo dovolj udobno in lepo.

Poletje je odličen čas za crkljanje. V nadaljevanju ti predstavljamo nekaj nasvetov, kako se najlaže in tudi najbolj učinkovito pocrkljati v vročih ali manj vročih avgustovskih dneh.

Priprava mrzlega napitka ti bo še kako dobro dela. Če boš svoj najljubši napitek spil/a v dvoje, se boš verjetno še bolj zbližal/a s partnerjem. Nikar pa ne oklevaj ter si napitek privošči kar sam/a.

Kako se pocrkljati v vročih dneh?

V času crkljanja poskrbi za udobje, ki je odvisno tudi od oblačil. Obleci se v oblačila, v katerih se dobro počutiš. 

Crkljaj se na prostorih in lokacijah, kjer ti bo udobno, kjer ti ne bo prevroče in prehladno in kjer se lahko sprostiš.

Za crkljanje si najdi primerno osebo. Ta oseba naj bo zabavna, zanimiva in prijazna. Vemo, da poznaš vsaj eno tako osebo. Sebe! Ta teden pocrkljaj samega sebe! Zaslužiš si nekaj časa sam/a s seboj!

Seveda pa se lahko pocrkljaš tudi s svojimi štirinožnimi prijatelji.

Sedaj pa k nalogam drugega sklopa svetovnega prvenstva v počivanju, ki jih imamo pripravljene posebej zate. 

Predlagane aktivnosti drugega tedna Svetovnega prvenstva v počivanju:

 1. Pojdi na masažo!


  V tem tednu si vzemi pol ure samo zase in pojdi na masažo. Privošči si masažo hrbta, nog, obraza ali pa kar celega telesa. Sporoči nam, za katero masažo si se odločil/a in koliko časa je trajala. Nas zanima!

 2. Obišči frizerja in se preseneti z novo pričesko!


  Pocrkljaj se in obišči frizerja. Naj ti uredi pričesko, ki si jo želiš že dolgo. Naj bo pričeska lepa, drzna in taka, ki ti bo všeč. Če ti je pa trenutna pričeska všeč, pa si privošči le pranje in masažo lasišča! 

 3. Obišči savno!


  Savna je še kako odličen kraj za tiste, ki radi crkljamo svoje telo in dušo. Savna te bo osvežila (čeprav na prvi pogled ne izgleda tako), poživila in napolnila z energijo. Savno obišči v dvoje ali pa jo obišči v solo obliki. Obe različici sta pravilni!

 4. Privošči si zeliščno kopel!

   
  Tvoja naloga ta teden je, da si pripraviš zeliščno kopel ter se v njej crkljaš čim dlje časa. Upamo, da postaviš rekord in nas o njem tudi primerno obvestiš.

 5. Privošči si manikuro in pedikuro!


  Nekateri ljudje počitek izkoristijo do konca in še naprej. In edino prav je tako. V času intenzivnega crkljanja, ki ti ga naroča Svetovno prvenstvo v počivanju, si privošči najbolj kakovostno manikuro in pedikuro v mestu. Zagotovo že poznaš salon, v katerem se boš pocrkljal/a. Za to bo zagotovo poskrbela tudi ekipa, ki ti bo v salonu postregla s kavico ali drugo primerno pijačo.

Uživaj v tem drugem tednu prvenstva in nas obvesti o svojih dogodiščinah! Tudi o smešnih prigodah, ki so se ti pripetile v času največjega crkljanja. Dogodivščino pofotkaj, objavi na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam.

#vztrajam motiviramo 13. avgust 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.