Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
jessica_motivacija

Foto: Profimedia

Jessica Enslow se je po tem, ko se je med prvo nosečnostjo neverjetno zredila, odločila za korenito spremembo.

Jessica je dobila svojega prvega otroka, hčerko Alysso, pri rosnih 20-ih letih, a med nosečnostjo ni pričakovala, da se bo tako zelo zredila, kot se je. "Šokiralo me je, koliko sem se zredila med prvo nosečnostjo," je priznala za The Sun.

"Spomnim se, da sem ob prihodu iz bolnišnice pričakovala, da mi bodo moje stare kavbojke takoj prav, vendar jih nisem mogla spraviti višje od sredine stegen."

Hitro je spoznala, da se bo morala odločiti za zdrav življenjski slog, če bo želela pridobljene kilograme izgubiti.

"Bilo je tako depresivno in v svoji koži se nisem dobro počutila. Spoznala sem, da je to nekaj več kot le porodna teža in da moram začeti redno telovaditi, da izgubim odvečne kilograme."

Po rojstvu drugega otroka je že nekoliko vedela, kaj naj pričakuje, zato več ni bila presenečena, ne depresivna.

"Vedela sem, da preprosto moram telovaditi."
 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow) on

Sprva je po vsaki nosečnosti prišla v formo le s pomočjo fitnes posnetkov, leta 2013, ko je rodila 7. otroka, pa se je odločila odpreti svoj profil na Instagramu in začeti trenirati z utežmi.

"Po rojstvu petega in šestega otroka sem zgolj tekla na tekalni stezi in delala trebušnjake. V bistvu se nisem zavedala telesne kompozicije, dokler nisem rodila sedmega otroka, ko sem začela tudi s svojim Instagram profilom."

 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow) on

Kot rečeno, se je na začetku ravnala po programih, ki jih je tam našla, a je kasneje dodala tudi treninge z utežmi, saj si je želela še bolj izoblikovati telo.

"Po tem, ko se je prejšnjo zimo napredek ustavil, sem se odločila, da za štiri mesece najamem osebnega trenerja. Bilo je zelo intenzivno, ampak moje telo se je v samo nekaj mesecih kar drastično spremenilo."

 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow) on

Zdaj trenira od 2 so 3 krat tedensko, pri hrani pa se prepusti intuitivnosti.

Kljub temu da ima postavo, ki bi si jo želela marsikatera ženska njenih let, pa Jessica priznava, da še vedno vidi pomanjkljivosti, ko se pogleda v ogledalo.

 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow) on

"Še vedno vidim pomanjkljivosti, a raje vzdržujem ravnotežje med treningi ter družino in drugimi interesi, kot da bi ure in ure preživela v fitnesu, da bi dosegla svojo popolno postavo, potem pa ne bi imela energije za karkoli drugega."

 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow) on

Na fotografiji zgoraj s 23-letno hčerko.

Njen nasvet vsem mamicam je, da naj preprosto nekje začnejo.

Z majhnimi spremembami in jih stopnjujejo, ko začnejo opažati rezultate. Prav tako jim lahko pri tem pomaga to, da sledijo ljudem na družabnih omrežjih, ki so jim všeč in se po njih zgledujejo, saj je to lahko še dodatna motivacija ter pomoč pri idejah in nasvetih, kako ostati na poti proti cilju.

Naj bo navdih tudi tebi!

 

 

#vztrajam motiviramo 19. december 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.