Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
krediti_poletje_2019_bazen_tip_1000

SKB vam priskoči na pomoč z gotovinskimi krediti! Za dopust v dobro znanih krajih, za odkrivanje neraziskanih kotičkov sveta ali pa za novo kolo, avtodom, bazen ali pa motor. Kajti čas je za odklop.

Vsak po dolgem delovnem letu potrebuje počitek za nabiranje nove energije. V teh poletnih mesecih si zato privoščite dopust, potovanje ali pa si uresničite katero izmed svojih večjih želja.

SKB gotovinski kredit je prava izbira

SKB gotovinski kredit je hitra in priročna rešitev in je namenjen tako obstoječim kot novim strankam SKB. Odplačilna doba je vse do 10 let, celotno nakazilo pa je izplačano v gotovini. Fiksne in spremenljive obrestne mere so ugodne, višina kredita pa omejena le z vašo kreditno spodobnostjo.

Stranke SKB si hitri gotovinski kredit do 10.000 EUR z odplačilno dobo do 5 let lahko naročijo kar prek spletne banke SKB NET ali mobilne banke MOJ@SKB.

Za varnost poskrbite s turističnim zavarovanjem

Letno zavarovanje Generali Turist z asistenco v tujini pokriva zavarovanje prtljage, zdravstvene storitve z asistenco v tujini, stroške iskanja in reševanja zaradi nesreče oz. življenjske nevarnosti v gorah ali na morju, nezgodno zavarovanje in zavarovanje stroškov odpovedi potovanja.

Preverite akcijsko ponudbo gotovinskih kreditov na spletni strani banke SKB!

#vztrajam motiviramo 3. julij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.