Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
vztrajam-nagrade636139

Foto: Promocijski material

Top5 #vztrajam objave junija so objavile Mojca Lipicer Stantič, Katja Valic, sonja leskova, Metka Božič in Sara Sedej. Čestitamo!

Vseh pet bomo kontaktirali prek zasebnega sporočila in se tam dogovorili glede dostave nagrade.

Še naprej pa tudi ti objavljaj svoje #vztrajam trenutke na Instagram, Facebook in Twitter ter jih označi z #vztrajam.

Top5 #vztrajam objave junija 2018

Mojca Lipicer Stantič

Katja Valic

 

STRAHOVI. Pišem o svojih strahovih. O tem kako daleč gre strah in kje ga več ni.?? Ne filozofiram o strahu iz udobnega fotelja. Niti ne sedim na stolu za mizo, ko to pišem. Niti ne iščem pravih besed in oblike, ko zapisujem. Dovolim si le, da gre iz mene. Samo spuščam ... V ležečem položaju. V postelji. Drugače ne gre. ?? Strah nima solznih oči! Strah jemlje moč za novi vdih. In ravno v tem momentu se ROJEVA MOČ! Razumete, razumete sedaj zakaj je strah prisoten? Zaradi njega postajamo močnejši. ?? ????Moj BLOG najdete v bio. Link. . . . . #zapis #strah #endlesslove #motherdaughter #motherhood #dontgiveup #staystrong #neobupaj #gremonaprej #vztrajam #inspiracija #slovenija #slovenscina #jogasvet #ourmoment #trenutek #jogavita

A post shared by Katja Valic (@joga_vita) on

sonja leskova

Metka Božič

Sara Sedej

#vztrajam motiviramo 11. julij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.