Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0314315976

Foto: Profimedia

Top5 #vztrajam objave predzadnjega tedna avgusta so čudovite! So polne energije, vztrajnosti in so nam lahko res lep vzor.

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tudi kot mamica vztrajam in se spopadam z izzivi, ki mi jih postavlja moja mala pikica😃. . . Stara je malo več kot 5 tednov in ji vožnja v vozičku še ni najbolj všeč. Danes sem prestala izziv in sva se prvič sami odpravili na sprehod. . . Moram reči, da me je pozitivno presenetila, saj se je šele tik pred domom začela pritoževati in seveda na koncu dreti, kot da ji delam kaj hudega😫. . . Držim 🤞, da se bo kmalu navadila in uživala🤞💕. . . #walking #steps #myprincess #mylove #nature #healthylifestyle #sindilifestyle #vztrajam #vztrajamambasador #summer #sunshine #specialmoments #mamilife #challenge #change #proud #thankful

A post shared by SINDI Lifestyle (@sindi_lifestyle) on

#vztrajam motiviramo 26. avgust 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.