Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
tek1

Skupni imenovalec vseh najboljših petih #vztrajam objav prvega tedna v septembru je miganje. Super objave!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy your day 😊🌞🚴‍♀️ #cycling #cyclinggirl #bikelife #vztrajam #mountainbiking #workout #instafit #aleciclyng #beautiful #freetime #cultbikes

A post shared by M (@mateja_florjan) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Training mode on🔥😍 . . . #nolimitsinthesky #vztrajam #skijumping #training

A post shared by Urša Jenko (@ursa_jenko) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prve 🥇 ne pozabiš nikoli pravijo. 8. Triglav tek je bil moj prvi uradni 🏃‍♂️ na 10km. Za dober rezultat je potrebno delati oz. 💪💦 na treningih no nekaj malega tudi na tekmi🤭. Drugače sem upošteval nasvet izkušenih tekačev, ki pravijo, da je na tekmi na prvem mestu užitek 💆‍♂️šele nato čas, ki ga dosežeš. In tega sem se držal. Čas, ki sem ga dosegel (50:40 min) mi je prinesel 18. mesto v moji starostni kategoriji in 111. mesto absolutno. Z rezultatom sem zadovoljen, veliko je še prostora za napredek🔝📈. Glede na to da tečem slabih 6 mesecev sem na rezultat ponosen🙏. @triglavtek super trasa (ne ravno lahka pa vendar 🔝), še boljše vzdušje👌. Se vidimo prihodnje leto. 👋 . . . . #running #whyirun #triglavtek #triglavtek2019 #runningmotivation #adidasrunning #beatyesterday #instarunners #runforfun #vztrajam #dedication #first10krace

A post shared by Benjamin Mustafić (@benjamin_mustafic) on

#vztrajam motiviramo 15. september 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.