Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
tek_za_kremsnito57_190609_pp

Foto: Peter Podobnik

Na sončno nedeljo se je več kot 100 tekaških navdušencev zbralo ob Blejskem jezeru in opravilo zadnji trening pred Nočno 10ko.

Prečudovito sončno vreme, pozitivno vzdušje in polno nasmejanih obrazov je recept za čudovit dan. Poglej si video povabilo Simone in Marka!

Več kot 100 nasmejanih ljudi se je zbralo ob Blejskem jezeru, kjer so se najprej ogreli, naredili nepozabno skupinsko fotografijo, nato pa se razdelili v tri skupine.

Ena skupina se je okoli jezera opravila peš z nordijskimi palicami, druga je pretekla en krog okoli jezera, tretja skupina pa dva kroga. Vsako skupino je spremljal izkušen trener iz ekipe Priprave na ljubljanski maraton

Po šestih, oziroma dvanajstih kilometrih so si vsi zaslužili manjšo okrepčijo. Nasmejani, polni energije in zadovoljni sami s seboj so se lotili slastnih kremšnit.

Tek za kremšnito, organiziran s strani srčne ekipe Priprave na ljubljanski maraton, je glavni in zadnji trening pred najbolj nočnim tekom, Nočno 10ko, ki bo na Bledu 29. junija.

#vztrajam tečemo 11. junij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.