98 odstotkov njenega telesa prekrivajo tetovaže – zdaj se je odločila, da jih bo povsem prekrila. Poglejte, kako je videti! (VIDEO)

98 odstotkov njenega telesa prekrivajo tetovaže – zdaj se je odločila, da jih bo povsem prekrila. Poglejte, kako je videti! (VIDEO) (foto: Posnetek zaslona | Truly YouTube) Posnetek zaslona | Truly YouTube
12. 9. 2022

Ime ji je Amber. Svoj prvi tatu si je dala narediti pri 16. Zdaj jih ima 26. In na svojem telesu predstavlja vse, v kar verjame. 

26-letna Avstralka je kot vitka svetlolaska morda ustrezala lepotnim standardom družbe – vendar je svoj videz od nekdaj sovražila. Bila je zelo negotova, nesamozavestna in skozi celotno osnovno in srednjo šolo ustrahovana. Svojo negotovost pa pogosto projicirala na druge. 

Posnetek zaslona | Truly YouTube

»Nisem želela biti več ta oseba, zato sem se na novo odkrila,« razloži.

»Namesto, da bi krivila svoje duševno zdravje, sem začela prevzemati odgovornost za svoja dejanja. Začela sem se razvijati ne samo kot človek, svojo kožo sem spremenila v nekaj, na kar lahko gledam s ponosom.«

Amber si je dala svoj prvi tatu narediti pri 16 letih. Pri 22. si je tetovirala oči. »To je bil zame nekakšen mejnik,« pove. 

Po barvi svojih oči, t. i. dragon blue, je tudi najbolj prepoznavna. Proces je trajal 40 minut in po njem je bila tri tedna povsem slepa. Pri 23. si je dala prerezati jezik. 

»Skozi proces tetoviranja sem odkrila, kdo pravzaprav sem.« 

Koliko je porabila za vse tetovaže? Približno 130.000 avstralskih dolarjev (približno 88.000 evrov).

Posnetek zaslona | Truly YouTube

Ob 5. obletnici, odkar je »staro« Amber pustila za sabo, se je odločila, da bo vse tetovaže prekrila. Kot pove v videu, je bila pred procesom zelo nervozna. Najbolj zaradi svoje negotovosti in zaradi negativnih spominov iz otroštva. 

In tako je videti Amber brez tetovaž! 

Ji je bila transformacija všeč? Preverite v videu spodaj. In tudi, kako je reagirala njena mama.
Posnetek zaslona | Truly YouTube
Preverite še:
"Trenutno se dobivam z 2 moškima, moj mož ima punco. Tako poteka najin običajen teden." (zgodba 27-letnice, ki ima odprto razmerje)