Astrologi razkrivajo: kateri dan v tem tednu bo za posamezno znamenje najboljši?

Astrologi razkrivajo: kateri dan v tem tednu bo za posamezno znamenje najboljši? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2023

Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše nebesno znamenje?

Oven: sobota, 27. maj

Ne veste točno, kam greste in česa si želite? Kakšen naj bo vaš naslednji korak? Vsi odgovori se že skrivajo v vas, pomemben namig pa lahko pričakujete konec tega tedna.

Bik: sobota, 27. maj

Kako dobro vam gre upoštevanje sebe pri sprejemanju odločitev? V soboto tedna boste še posebej razumeli svoje potrebe in vedeli, kako si ustvariti najboljše življenje.

Dvojčka: ponedeljek, 22. maj

Ponedeljek vam prinaša odlično priložnost, da se postavite zase in spregovorite o nečemu, kar že dolgo premišljujete. Ostanite zvesti sebi ter jasno izrazite, kaj mislite in čutite.

Rak: sobota, 27. maj

Podobno, kakor dvojčka, tudi vas vesolje spodbuja, da na glas spregovorite o občutkih, o katerih že dolgo molčite. V soboto lahko pričakujete še posebej dobro priložnost, da spregovorite.

Lev: četrtek, 25. maj

V četrtek si vzemite nekaj časa in razmislite o tem, ali je vaša kariera skladna z vašimi vrednotami. Prišli boste do pomembnih ugotovitev, ki vam bodo pomagale pri grajenju kariere v bodoče.

Devica: četrtek, 25. maj

Čas je, da se nehate obremenjevati z okolico in prisluhnete svojemu notranjemu glasu. V četrtek vas čaka še posebej dobra priložnost, da preslišite druge in se osredotočite nase.

Tehtnica: četrtek, 25. maj

Včasih pozabite, kako zelo ste zares močni v resnici. V četrtek boste ponovno ozavestili, kaj vse zmorete in kako izjemni ste. To vam bo prineslo nov zagon in motivacijo.

Škorpijon: ponedeljek, 22. maj

Obeta se vam sreča na kariernem področju. Če zaupate svojim občutkom, boste odkrili boste način, kako lahko v službi delujete bolj skladno s sabo, obenem pa v življenje privabite več obilja in finančne svobode. 

Strelec: ponedeljek, 22. maj

Pričetek tedna vam prinaša nekaj novega zagona, da se lotite uresničevanja vseh svojih ciljev. Pomembno je, da ostajate pogumni in ne pozabite, da lahko dosežete čisto vse, kar si želite.

Kozorog: sobota, 27. maj

Tudi, če načeloma raje upoštevate svoj razum, je zdaj čas, da se povežete z lastno intuicijo. Ta vam bo pomagala pri sprejemanju pomembne odločitve, ki vas čaka konec tedna.

Vodnar: sobota, 27. maj

Edina stalnica v življenju so spremembe. Konec tedna vas spodbuja, da te spremembe sprejmete z odprtimi rokami in ohranjate zaupanje, da se vse dogaja v vaše najvišje dobro.

Ribi: ponedeljek, 22. maj

V začetku tedna vas zvezde spodbujajo, da se osredotočite na svoje zdravje. Razmislite, katere slabe navade lahko opustite ali kako lahko v vsakdan pripeljete dodatne rutine, ki bodo pripomogle k vašemu zdravju.