Exatlon: Ne boste uganili, KJE in S KOM na Dominikanski Republiki spi Jure Košir!

Exatlon: Ne boste uganili, KJE in S KOM na Dominikanski Republiki spi Jure Košir! (foto: Planet TV, Blaž Vatovec) Planet TV, Blaž Vatovec
13. 9. 2022

Znano je, kje bivajo tekmovalci. Kaj pa voditelj?

Bivši profesionalni smučar Jure Košir je letos postal voditelj priljubljenega šova Exatlon Slovenija. 

Jure je skupaj s tekmovalci ter snemalno ekipo odpotoval v Dominikansko republiko, kjer bo preživel naslednje 3 mesece. Tekmovanje se je že začelo, zaenkrat je v prednosti rdeča ekipa, ki uživa v razkošni vili. Modra ekipa pa medtem spi v osnovno opremljeni, neudobni baraki.

Znano je, kje spijo tekmovalci. Kaj pa Jure Košir?

Portal Cosmopolitan je razkril, kje spijo Jure Košir ekipa. 

"Na Planet TV so nam dejali, da je ekipa, ki je odpotovala na Dominikansko, zelo številčna. Ravno zaradi tega imajo na razpolago več namestitvenih objektov, večinoma pa gre za večsobne vile, ki si jih delijo. Glede na to tudi predvidevamo, da Jure Košir ni nameščen v baraki, ampak biva v urejeni vili," so zapisali na omenjenem portalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Jure je na svojih družbenih omrežjih že objavil tudi utrinek iz čudovite plaže, katero je obiskal na prost dan. Sicer pa produkcijska ekipa ne biva ob plaži, saj je lažje, da so nameščeni bližje snemalnih prizorišč, ki so večinoma umaknjena v notranjost.

Preberite več na Cosmopolitan.si