Exatlon tekmovalka je razkrila, kakšni so v resnici člani ekipe Triglav: "Z Janom nočeš biti na bojni nogi, Lina je zelo tekmovalna"

Exatlon tekmovalka je razkrila, kakšni so v resnici člani ekipe Triglav: "Z Janom nočeš biti na bojni nogi, Lina je zelo tekmovalna" (foto: Planet TV) Planet TV
30. 11. 2022

Letošnja sezona športno obarvanega šova Exatlon je zaključena in tekmovalci so že doma. S tem pa tudi prihajajo nove informacije o tem, kaj se je v šovu dogajalo za kamerami...

Ekipa Triglav je že od samega začetka veljala za izjemno močno ekipo, a gledalci so ob spremljanju šova dobili občutek, da člani ekipe niso tako povezani, kakor v ekipi Jadran.

Na to je pred kratkim odgovarjala tudi Klara Japelj, ena od tekmovalk, ki je izpadla v finalnem tednu. Klara je na svojem Instagram profilu odgovarjala na vprašanja sledilcev, med drugim pa je slednje zanimalo tudi, kako so se "Triglavani" v resnici ujeli in s kom se je osebno najbolj razumela.

"S celotno ekipo smo se res dobro razumeli, tudi če nismo zgledali tako povezani, kot modri," je zatrdila Klara in obenem povedala, da bi težko izbrala eno osebo, s katero se je najbolj razumela.

"Mogoče najbolj s Kajo, ampak sem se ujela tudi z vsemi ostalimi puncami. Od fantov pa sem se mogoče malo boljše razumela z Janom, Angelom in Maretom," je še dodala.

Sledilce pa so želeli tudi, da Klara poda iskreno mnenje o tekmovalki Lini Majcen.

"Lina mi je na samem veliko zaupala in lahko rečem, da res ni slaba oseba. Je pa zelo samozavestna in tekmovalna. Meni osebno ni nič takega naredila, da je ne bi marala, je čisto v redu punca. Veliko sva skupaj prejokale in veliko sva se tudi presmejale. Ko sva ostale zadnje 'Triglavanke' sva bile ena drugi v oporo," je pojasnila Klara.

Podobno vprašanje so sledilci zastavili Klari tudi o Janu Klobasi.

"Jan je eno veliko srce. Nočeš biti na bojni nogi z njim, res ne, ker se ti ne piše dobro," je povedala brez dlake na jeziku a vseeno zagotovila, da je Jan v resnici zelo dober človek. "Če si okej z njim, bi vse naredil zate. Zmeraj se mu nasmejiš, je brutalno iskren, zabaven... Ko je zapustil šov, je bilo kar dolgčas brez njega," je še priznala.

Kakšni pa so se vam zdeli tekmovalci ekipe Triglav?