Horoskop: TO bo za vas najboljši dan v oktobru!

Horoskop: TO bo za vas najboljši dan v oktobru! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2022

Na kateri dan vam bodo zvezde še posebej naklonjene? 

Oven: ponedeljek: 24. oktober

Ta dan bo v znamenju financ! Razmislite, kakšna so vaša prepričanja o obilju in kako slednja krojijo vaše življenje. Obenem pa se lahko rešijo določene stare finančne težave.

Bik: sobota, 8. oktober

Drugo soboto v mesecu vam bo vse teklo kot po maslu. Sreča bo nedvomno na vaši strani, v tem času pa je pomembno, da izkoristite vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile.

Dvojčka: sreda, 5. oktober

Na ta dan bo še posebej izstopala vaša intuicija. Naenkrat boste sami vedeli, katera odločitev vas bo pripeljala tam, kamor želite. Zaupajte svojim občutkom.

Rak: nedelja, 23. oktober

Obeta se vam sveža samozavest pri podpisovanju pogodb, dogovorov in pomembnih sporazumov. To je čas, da pregledate vse pravne dokumente ali načnete pomemben pogovor.

Lev: nedelja, 9. oktober

Obeta se vam nekaj neverjetnih priložnosti. Pomembno je, da po svetu hodite z odprtimi očmi ter dajete priložnost tudi situacijam, ki so vam sprva morda nenavadne.

Devica: ponedeljek, 10. oktober

Ozavestili boste, kaj vam je v življenju najpomembneje. Razmislite, česa si v prihodnje želite največ ter kako lahko v svoj vsakdan pripeljete več sreče in radosti.

Tehtnica: nedelja, 30. oktober

Proti koncu meseca bo napočil čas, da stopite na realna tla. Načrte v glavi preslikajte v realnost in si začnite ustvarjati življenje, o katerem že dolgo razmišljate.

Škorpijon: torek, 25. oktober

V zadnjem času ste že veliko naredili na sebi, zdaj pa je čas, da naredite zadnji korak proti novemu začetku. Spustite vse, kar vam več ne služite in naredite prostor za novo poglavje.

Strelec: sobota, 8. oktober

Obeta se vam sreča na področju financ. Morda se bodo razrešile določene finančne težave ali pa boste dobili boljšo predstavo o tem, kako težave preprečiti v bodoče.

Kozorog: nedelja, 2. oktober

Presenetile vas bodo pomembne priložnosti za nadgradnjo; ponudba za zaposlitev, novo izobraževanje ali zanimivo potovanje. Čas je, da razširite svoje obzorje in odprete um.

Vodnar: ponedeljek, 10. oktober

Ta dan je odlična priložnost za samorefleksijo. Razmislite o lekcijah, ki ste jih prejeli v življenju ter se odločite, kam se želite premakniti v bodoče ter kaj morate za to storiti.

Ribi: torek, 25. oktober

Obeta se vam priložnost za napredek - bodisi osebni ali poslovni. Razmislite, kaj vas ovira pri rasti in kaj lahko storite, da bi to oviro odpravili. Ne pozabite, da si zaslužite samo najboljše.