Je to čista zloba ali …? »TO mi je za zajtrk dala tašča in se prav hinavsko opravičila, češ …« (zapis zgrožene Slovenke)

Je to čista zloba ali …? »TO mi je za zajtrk dala tašča in se prav hinavsko opravičila, češ …« (zapis zgrožene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2022

Z možem sta bila povabljena na zajtrk … In zelo verjetno je bil to zadnji zajtrk pri tašči. 

"Bili smo pri tašči, s katero se sicer ne razumem najbolje, na zajtrku," se začne zapis. "Vsi smo jedli kruh z namazi. Tašča je vsakemu posebej dala dva kosa kruha. Vsem je dala lepe konce, meni pa dva krajca. Potem se je pa prav hinavsko (z očitnim tonom) opravičila, češ da je zmanjkalo kruha.

Mož mi je sicer nato dal lep kos kruha, ker je tudi dojel, da mi tašča nagaja. Tašča se je ob tem namrščila in skremžila. Prav lepo je bilo gledati njen zloben fris. Zadnjič sem šla k njej na zajtrk," zapis s slovenskega foruma povzema cosmopolitan.si.

Preverite tudi: "Ko nas ni bilo doma, sem na varnostni kameri videla taščo, kako ..." (izpoved Slovenke)

Kaj menite, je bilo to iz čiste zlobe?

Na zapis se je sicer odzvalo veliko uporabnikov foruma. Nekateri v tem niso videli nič takega in se odzvali tako:

1.

"Moraš to z druge plati pogledat. Dala ti je začetek in konec kruha. Torej začetek in konec vsega imaš ti v roki, kar pomeni škarje in platno ter odločanje o usodi. No, si imela, dokler enega nisi dala možu."

2. 

"Ne razumem, kaj je narobe s krajci. A to ni kruh? Kaj je manj lepega na njih? Sem že blizu penzije, a nikoli nisem bila pozorna na to, kakšen kruh dobim. Prav lahko, da sem pojedla že veliko krajcev. Ali to pomeni, da me ne marajo ne mož, otrok, snaha, prijatelji …? Verjetno me še starši niso marali in se tudi sama ne, ker jem krajce."

3.

"Ti je pa mož dal in to je pomembno."

4.

"Tukaj je princip, dobiš krajc in prvo rezino. Ne pa, da ti da dve po možnosti zažgani špički kruha. Četudi gledamo sorazmerno, sta nekako 2 krajca enako 1 povprečen kos kruha."

Preberite tudi izpoved te ženske: "Tašča zahteva opravičilo, ker na svoji poroki nisem dovolila TEGA. Je z mano kaj narobe, sem jaz tukaj slaba oseba, ker sem jo skušala ustaviti?"