Voditelj oddaje Exatlon in nekdanji profesionalni športnik, Jure Košir, je v svoji karieri spoznal že veliko znanih osebnosti. Z nekaterimi je celo spletel prijateljstva in je v stikih še danes.

Eden takih je tudi monaški knez Albert. Z njim Košir hodi smučat, obenem pa je tudi ponosen član knezove dobrodelne fundacije Star Team Monaco.

Zaplet med telefonskim klicem

Ravno s knezom Albertom pa ima Košir zabavno prigodo. Pred leti je Albert poklical Koširja in ga želel povabiti na fantovščino, ki jo je praznoval kar pri nas - natančneje v Portorožu.

Po poročanju portala metropolitan.si pa je med povabilom prišlo do zapleta. Košir je bil namreč prepričan, da gre za šalo.

"Na nek ponedeljek sem bil slabe volje, ko nenadoma prejmem klic s številke, ki je nisem poznal. ’Živijo, tukaj Albert iz Monaka.’ Albert malo jeclja, zato glasu nisem prepoznal. Mislil sem, da se iz mene norčuje prijatelj, zato sem klicatelju zabrusil, naj me ne zafrkava več, in odložil. Zatem me je poklicala Ksenija Benedetti in razložila, da je bil na drugi stran res Albert. Še vedno se šalimo iz tega dogodka," je razkril Košir.

K sreči Albert svojemu prijatelju ni zameril in s Koširjem sta še danes v dobrih odnosih.

Preberite več na metropolitan.si