Laura Rozman (Rozi) iskreno o svoji Exatlon izkušnji: "Imela sem krizo, dnevi so bili težki"

Laura Rozman (Rozi) iskreno o svoji Exatlon izkušnji: "Imela sem krizo, dnevi so bili težki" (foto: Planet TV) Planet TV
25. 11. 2022

Tik pred finalno oddajo je morala šov zapustiti, po odhodu pa je spregovorila o vseh občutkih, ki so jo med Exatlonom spremljali.

Laura Rozman oziroma "Rozi" je nedvomno ena tistih tekmovalk, ki je v šovu Exatlon presenetila vse. V tekmovanje je vstopila nekoliko kasneje od ostalih, kot zamenjava za drugo poškodovalo tekmovalko. Že v parih tekmovanjih pa je dokazala, da je neprecenljiva članica modre ekipe.

V finalnem tednu se je Rozi izkazala tudi na individualnih tekmah, tik pred finalom pa jo je v izločitvenem dvoboju premagala Lina Majcen.

Rozi je tako šov zapustila, ob tem pa je v intervjuju z Igorjem Mikićem spregovorila o svoji celotni Exatlon izkušnji.

Med drugim je odgovorila tudi na vprašanje, kako se je ujela v ekipi Jadran.

"V ekipi so me vsi sprejeli tako lepo, da sem se že drugi dan počutila kakor, da sem v družini. Vsi so me zelo spodbujali," je zatrdila. 

Obenem je priznala, da jo je ekipa spodbujala tudi takrat, ko ji je bilo težko. "Na začetku sem imela kar 'krizo' in sem pogrešala dom, ker je tekmovanje res velika sprememba. A so me v ekipi hitro potolažili in sem res hvaležna, da so mi pomagali." Rozi je prepričana, da je ravno zaradi spodbude sotekmovalcev zdržala tako dolgo.

Igor je Rozi povprašal tudi o tem, kakšna se ji je zdela celotna Exatlon izkušnja. Rozi priznava, da ji je na začetku bilo težko in da je pričakovala, da bo samo tekmovanje veliko lažje.

"Prvi dnevi v Exatlonu so bili res težki. Iskreno sem si predstavljala, da je vse skupaj lažje. Zdi se pa mi, da smo vsi v ekipi iz tedna v teden napredovali, tako na samem poligonu, kakor tudi na metih."

Danes Rozi veselo pove, da je ponosna na svoje dosežke v šovu in da nima nobenih obžalovanj. Tudi ob odhodu jo je spremljal ponos. "Mislila sem, da bom razočarana ko šov zapustim, ampak ko dosežeš več, kot si si zamislil si lahko samo ponosen."

Exatlon pa počasi dobiva svoj epilog in že danes zvečer bomo videli, katera dva tekmovalca bosta zmagovalca letošnjega šova, ki bosta med drugim osvojila denarno nagrado v višini 50.000 €. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exatlon Slovenija (@exatlonslovenija)