Mama je petletni punčki dovolila barvanje las in sprožila burno razpravo. Kaj pa bi vi rekli na to? (VIDEO)

Mama je petletni punčki dovolila barvanje las in sprožila burno razpravo. Kaj pa bi vi rekli na to? (VIDEO) (foto: Posnetek zaslona | TikTok demilucymay_) Posnetek zaslona | TikTok demilucymay_
6. 10. 2022

Veliko deklic posnema svoje mame ali druge odrasle ženske. Zelo rade se naličijo, na nohte nanesejo lak, oblečejo prevelike obleke, obujejo visoke petke in se pretvarjajo, da so odrasle. 

Vse to je del odraščanja in marsikatera mama že pozna vse te faze, skozi katere gredo deklice. 

No, Demi Lucy May Engemann, vplivnica iz Utaha, pa je šla še korak dlje in svojo hčerko Maude odpeljala v salon, kjer so ji posvetlili lase, s tem pa dobesedno razdvojila internet. 

V posnetku, ki je v trenutku postal viralen, mama pojasni, da je hčerko v salon odpeljala po tem, ko si je malčica zaželela, da bi si lase obarvala roza. Hkrati pa sta tako skupaj preživeli kvaliteten čas. 

Deklica je seveda navdušena, jasno je, da uživa, med čakanjem si privošči sladkarije, pomaga mešati barvo in še bolj navdušeno ploska, ko končno vidi rezultat. 

Uporabniki pa niso izgubljali časa z deljenjem svojih mnenj. Mama je bila deležna vsega, od pohval do velikih kritik. Nekateri v tem niso videli nič takega, le nekaj dragocenih trenutkov, ki sta jih mama in hčerka preživeli skupaj, drugi so se zgražali. 

Kaj pa vi menite o tem? 
@demilucymay_ Here’s your sign to say “yes” more 🥹 pure joy! ##HausLabsFoundation##momsoftiktok##mommydaughter##hairtok##utah##thatgirl##thatgirlaesthetic##girly##hair##momtok ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

PREVERITE TUDI TO ZGODBO: Stara je 25, ima 22 otrok, a to še ni konec. Z možem načrtujeta … Čakajte, koliko otrok!? (osebna zgodba)