'Med enim SEKSOM sem doživela 7 orgazmov, in TO je razlog, zakaj' (resnična zgodba Celjanke)

'Med enim SEKSOM sem doživela 7 orgazmov, in TO je razlog, zakaj' (resnična zgodba Celjanke) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2022

Zelo nazorno je opisala, kaj ji je čudodelec počel, da je kar sedemkrat v enem seksu doživela orgazem. 

Ah, ta orgazem. Je kot posebno in nepričakovano darilo, ki ti ga nekdo podari za rojstni dan. Lahko je veliko, lahko je majhno, a vselej posebno. No, naša bralka ni prejela zgolj enega darila, ampak kar sedem. Ja, prav ste prebrali, sedem!

»V Celju, kjer živim, se je v prijateljskih krogih, v katerih se gibam, že nekaj časa govorilo o fantu, ki je bil znan po tem, da je med seksom ženskam sprožil neverjetne orgazme. Zgodbice, ki sem jih slišala, so na trenutke zvenele popolnoma neresnične, zato se z njimi nisem preveč ukvarjala, prav tako nisem skušala stopiti v kontakt s tem fantom, čeprav sem bila ravno takrat samska in željna zabave.

Ker študiram v Ljubljani, sem bila v določenem obdobju od domačega Celja velikokrat odsotna, zato nisem vedela, da se je omenjeni fant v tem času preselil. Predstavljajte si moje presenečenje, ko sem ugotovila, da si je nov dom našel nekaj ulic stran od mojega ljubljanskega stanovanja! Seveda ni minilo dolgo časa, preden sva se povezala na Instagramu in dogovorila za pijačo.

Morda bi me lahko kdo v tem trenutku obsojal, saj je fant bil znan po tem, da je ženskar, ampak saj smo v 21. stoletju. Niso me zanimala čustva, želela sem zgolj preveriti, ali je zares mojster orgazmov.

Najin zmenek je potekal presenetljivo dobro, fant je dejansko bil tudi dober sogovornik, seveda pa je bil tudi izjemno privlačen, zato sva se hitro premaknila v moje stanovanje, kjer se je pričela prava zabava.

In naj kar takoj povem, da je fant absolutni mojster orgazmov.

V seksu sem tako uživala, da sploh ne znam pojasniti, kaj točno je počel. Vem le, da je pričel s prsti, ki so rahlo polzeli po mojem telesu in se najprej ustavili na prsih, kjer me je žgečkal po bradavicah, da sem v trenutku po celotnem telesu dobila kurjo polt.

Nato se je premaknil navzdol in me oralno zadovoljil do te mere, da mi je prišlo kar dvakrat. Naj omenim, da sem pred tem zgolj nekajkrat v življenju doživela orgazem zato mi sprva sploh ni bilo jasno, kaj se dogaja.

To pa ni bilo vse. Če sem mislila, da sta dva orgazma v enem seksu vrhunec mojega spolnega življenja, mi je mojster orgazmov (ja, odločila sem se, da ga bom kar tako poimenovala) dokazal nasprotno.

Dvignil me je iz postelje in prislonil ob steno ter prišel vame od zadaj in bum, doživela sem tretji orgazem.

Moje telo je bilo od vsega skupaj že skoraj da utrujeno, on pa se ni ustavil. Bilo je noro vroče! Z uporabo vibratorja in ostalih seks igračk je dosegel, da mi je prišlo še štirikrat. Ja, prav ste prebrali, doživela sem sedem orgazmov v enem seksu!

Priznati moram, da sem bila po koncu tako izmučena, da sem v sekundi zaspala. Sploh ne morem v celoti opisati svojih občutkov in doživetij, skozi katere je šlo moje telo tisti večer. Bilo je zares noro in tega ne bom nikoli pozabila. Od takrat dalje se sicer z njim nisem več videla, a to me iskreno ne moti, saj moje telo potrebuje nekaj počitka in psihične priprave. Kdo ve, morda pa mi bo mojster orgazmov pri naslednjem srečanju podaril dvomestno število daril.

Fotografije: Profimedia
Preberite več na Cosmopolitan.si

Preberite še: Ženske! Če želite doživeti zares močan (in večkratni!) ORGAZEM, je to PRIJEM, ki se ga morata lotiti!

Priporočamo tudi: Pri TEH seks položajih pokurite največ kalorij!