"Mož me je zapustil zaradi precej mlajše ženske." In potem je izvedela, da gre v resnici za ...! (osebna izpoved)

"Mož me je zapustil zaradi precej mlajše ženske." In potem je izvedela, da gre v resnici za ...! (osebna izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2022

Zapustil jo je po 12 letih. Nenadoma. In potem je prišlo sporočilo. "Ne vem niti, kako dolgo že traja ta njuna nemoralna afera. Bolečina je neopisljiva."

Stara sem 50, moja hčerka pa 21. Oče ji je umrl, ko ji je bilo 5 let. Od takrat naprej sva bili jaz in ona proti ostalemu svetu – dokler nisem spoznala svojega drugega moža. Star je 54, skupaj sva preživela 12 let. 

Začela sva počasi, saj sem se želela prepričati, da z njim vidim svojo prihodnost. Nisem želela prizadeti hčerke.

Ko sta se spoznala, je bila hčerka stara 11, on pa 44.  In ko je videla, kako dobro se razumeta in kako sta se zbližala, si je oddahnila. 

Iskrena izpoved: "Moj fant je 29 let starejši in TAKO je v resnici videti najin SEKS'

Prepričana sem bila, da sem našla svojo popolno družinico. Bil je skrben in zmeraj nama je bil v podporo, hčerki je pomagal pri učenju za zaključne in sprejemne izpite.

Skupaj sta celo hodila na dolge sprehode, popolnoma sama, medtem ko sem jaz ostajala doma in pripravljala večerjo. 

Bila sem tako zadovoljna, da ima v svojem življenju očetovsko figuro, in tako srečna, ker sem našla moškega, ki jo je obravnaval, kot bi bila njegova lastna hčerka.

No, vsaj tako sem mislila ...

Pred nekaj tedni je namreč naletela na prazne omare – njegova oblačila so izginila. 

Toda niti v sanjah nisem mislila, da me je zapustil zaradi moje hčerke. 

In potem je prišlo sporočilo …

Kaj se je zgodilo, sem izvedela šele, ko mi je kasneje isti dan napisala sporočilo. Povedala mi je, da se ne vidita več kot oče in hčerka. Da sta "zaljubljena".

Mislila sem, da gre za neko sprevrženo šalo, ampak nihče od njiju mi že dva tedna ne odgovarja na klice in ne odpisuje na sporočila. Ne vem niti, kako dolgo že traja ta njuna nemoralna afera. Bolečina je neopisljiva.

Počutim se tako izdano, tako iz njene kot njegove strani.

Več preberite na cosmopolitan.si

Preberite tudi: Počela sva vse, kar bi počel par, ki je skupaj 6 let – in potem sem izvedela, da sem v zvezi s svojim BRATOM! Kaj se je zgodilo … (resnična izpoved)