Po tem, ko je med njima zavrelo: TO je mama Luke Dončića pred vsemi sporočila sinu! (FOTO)

Po tem, ko je med njima zavrelo: TO je mama Luke Dončića pred vsemi sporočila sinu! (FOTO) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
14. 9. 2022

Ko smo se pred časom pogovarjali z Mirjam Poterbin, mamo Luke Dončića, takrat komaj polnoletnega, je dejala, da ne zna opisati, kako ponosna je nanj. "Z Lukom sva res izredno povezana," nam je zaupala. 

Toda v zadnjih dneh časopise in spletne strani polnijo naslovi v zvezi z njunim sporom, o katerem bo moralo odločati sodišče. Luka si namreč prizadeva pridobiti nazaj nadzor nad svojo blagovno znamko »LUKA DONCIC 7«, ki je trenutno v lasti njegove mame, a se ji ne želi odpovedati. 

A čeprav je njun odnos naletel na težave, je Mirjam na Eurobasket2022 prišla navijat za sina. 

Ne glede na vse, ni nikoli skrivala, kako zelo ponosna je nanj. Ob njem je vse od začetka njegove bogate športne kariere (Luka je šel v Madrid pri zares rosnih 13 letih) in je njegova največja opora. 

V Berlinu je tako glasno navijala za svojega sina, in sicer v družbi Lukove babice. Obe pa sta nosili dres s številko 77 in z napisom mami in babi na hrbtu. 

Lepo sporočilo, kaj pravite? Navijamo, da se odnosi kmalu spet otoplijo in se spori rešijo po mirni poti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Intervju, v katerem Mirjam spregovori o tem, kako je bilo, ko je Luka odšel v Madrid, kako strah jo je bilo in kaj svetuje staršem mladih športnikov, preberite tukaj:
Pogovarjali smo se z Mirjam Poterbin, mamo Luke Dončića: Ne znam opisati, kako ponosna sem nanj