Priljubljena tekmovalka Sanjskega moškega se je znašla na tleh: "Moje trenutno mentalno zdravje je v *****"

Priljubljena tekmovalka Sanjskega moškega se je znašla na tleh: "Moje trenutno mentalno zdravje je v *****" (foto: Instagram: Arijanna di Palma) Instagram: Arijanna di Palma
2. 12. 2022

Tekmovalka je brutalno iskreno spregovorila o svojem počutju.

V kolikor spremljate resničnostni šov Sanjski moški, zagotovo veste, kdo je Arijanna Sara di Palma. Na sanjskega Blaža je že v prvem večeru naredila dober vtis, na vsakem zmenku pa se njuna simpatija samo še stopnjuje.

Arijanna je zaradi šova dobila veliko medijske pozornosti, a kaže, da je njena prepoznavnost postala tudi nekakšno breme. Včeraj se je namreč odločila, da se začasno umika iz družbenih omrežij.

"Odločila sem se, da si vzamem kakšen dan 'pavze' od socialnih omrežij. Moje trenutno mentalno zdravje je v k****. Preveč stvari sem si zadala in posledično tudi zbolela. 

Potrebujem kakšen dan zase, da razčistim, kar moram, uredim in spremenim svoj življenjski slog ter da si oddahnem," je zapisala Arijanna in dodala, da bo na družbenih omrežjih najverjetneje odsotna do ponedeljka.

Medijska pozornost je Arijanni prinesla tudi številne negativne, celo sovražne komentarje. Po nedeljski oddaji, ko je prišlo do drame med njo in Evo Luno, je na spletu zaslediti še več neprimernih člankov in komentarjev.

Ali so komentarji na spletu vzrok za Arijannino slabo počutje ni znano, vsekakor pa ji želimo, da se bo hitro počutila bolje.