Tu so 3 astro znamenja, za katera baba Vanga ni hotela napovedati NIČESAR! (in razlog, zakaj je tako)

Tu so 3 astro znamenja, za katera baba Vanga ni hotela napovedati NIČESAR! (in razlog, zakaj je tako) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2022

Zagotovo se spomnite babe Vange, slepe bolgarske jasnovidke? Poglejte, zakaj ni hotela imeti opravka s temi horoskopskimi znaki. 

Babo Vango so imenovali tudi balkanski Nostradamus in nekateri verjamejo, da je že pravilno napovedala nekaj dogodkov, ki naj bi se zgodili letos, njene napovedi pa sicer segajo v leto 5079. Za leto 2022 je napovedala hude poplave in sušo, novo epidemijo in lakoto. Več o napovedih preverite tukaj: Dve prerokbi babe Vange za leto 2022 sta se že uresničili. Se bodo tudi ostale?

Sedaj srbski spletni portal Mondo poroča, da trem horoskopskim znamenjem baba Vanga ni morala ali hotela napovedati usode, saj naj bi imela posebno energijo. Zaradi tega ni imela tesnejšega odnosa niti z ljudmi, rojenimi v teh treh znamenjih. Ste med njimi?

Ribi

Če ste rojeni v znamenju ribe, bi lahko imeli kakšno nenavadno sposobnost, zaradi katerih se je Vanga temu znamenju izogibala. Ena od značilnosti rib je, da jih spremlja sreča, jih intuicija vodi v pravo smer in nekateri naj bi celo lahko videli v prihodnost. 

S temi sposobnostmi naj bi znamenja znala preprečiti slabe stvari v njihovem življenju, se izognile težavam in se spopadle s prevarami. Takoj vedo, kako se nekdo počuti in ponudijo svoje nasvete. 

Glavni razlog, zakaj jim Vanga ni napovedala usode, je ta, da zaradi vseh svojih sposobnosti nje ribe niso potrebovale. Ker naj se ribam ne bi bilo dobro zameriti, saj se bodo maščevale, ko to najmanj pričakujete, se je izogibala tudi stikom z njimi. 

Lev

Samozavestni, močni in ponosni levi niso bili deležni prerokb babe Vange, ker naj bi jih bilo težko prebrati, njihovo energijo pa je nemogoče nadzorovati. Morda si težko predstavljate zmedenega leva, a ko nekaj ne gre po načrtih, so pripravljeni tudi vse uničiti in pokažejo svojo drugo plat. 

Levi naj bi bili pri svojem delu načeloma uspešni, vendar kljub temu potrebujejo nekoga, ki spremlja njihove odločitve, saj lahko postanejo nespametne in jim celo uničijo finance. Pazite se tudi njihove maščevalnosti, ki jo lahko zaneti že ena šala na njihov račun. 

Škorpijon

Podobno kot pri ribah, je Vanga menila, da je usodo škorpijonov težko prebrati, saj naj bi obstajala nekakšna sila, ki preprečuje vpogled v njihove misli. To znamenje naj bi imelo sposobnost neke vrste hipnotizacije, s katero vas pripravijo do tega, da jim brezpogojno zaupate. 

Škorpijoni bodo skoraj vedno uresničili svoj cilj, če se tako odločijo, saj so pripravljeni narediti marsikaj, tudi kaj, s čimer se drugi ne bi strinjali. To jih lahko že v mladih letih zavihti na visoke položaje, svojo inteligenco pa naj bi izrabljali tudi za manipuliranje. In če ste s škorpijonom sodelovali v kakšni debati, potem veste, da je zmaga nemogoča. 

Več na Metropolitan.si