Dve prerokbi babe Vange za leto 2022 sta se že uresničili. Se bodo tudi ostale?

Dve prerokbi babe Vange za leto 2022 sta se že uresničili. Se bodo tudi ostale? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 9. 2022

Slavna Bolgarka je svetu zapustila prerokbe, ki segajo vse do leta 5079. Kdaj bodo astronavti potovali na Venero in kdaj bo z Zemlje izginila noč?

Baba Vanga, ki je znana tudi kot balkanski Nostradamus, je med drugim pravilno napovedala tudi smrt princese Diane, napade, ki so se v ZDA zgodili 11. septembra 2001, pa tudi brexit. Njene vizije naj bi bile pravilne v 85 odstotkih. Med napovedmi, ki jih je pustila za letošnje leto, sta tudi dve, ki sta se že uresničili. 

Astronavti kmalu na Venero?

Slavna Bolgarka s pravim imenom Vangelija Gušterova je trdila, da je pri 12 letih od boga prejela zelo redek dar, s pomočjo katerega je bila zmožna videti prihodnost. Dar naj bi prejela po tem, ko je med veliko nevihto na skrivnosten način izgubila vid. Svetu je zapustila številne prerokbe, ki segajo vse do leta 5079, ko naj bi bil po njenih napovedih konec sveta. Umrla je leta 1996.

Baba Vanga je med drugim verjela, da se bo leta 2023 Zemljina orbita spremenila, leta 2028 pa bodo astronavti potovali na Venero.

Profimedia

Po njenih prerokbah naj bi ljudje leta 2046 s pomočjo presajanja organov živeli več kot sto let, leta 2100 pa naj bi izginila noč. Druga polovica Zemlje bo po njenih besedah od tedaj osvetljena z umetno sončno svetlobo. 

Profimedia

Za 2022 pravilno napovedala katastrofalne poplave in sušo

Znanih je tudi šest njenih napovedi za leto 2022.

1. Poplave

Med drugim je napovedala velike poplave, ki naj bi letos prizadele območje Azije in Avstralije. Ta prerokba se je, kot kaže, že uresničila, saj so Avstralijo marca prizadele katastrofalne poplave, kakršnih tamkajšnji prebivalci ne pomnijo. Nastale so zaradi dolgotrajnega deževja, zaradi njih pa je več kot pol milijona ljudem grozila evakuacija. Uničujoče poplave so nedavno prizadele tudi Pakistan.

2. Pomanjkanje vode

Med Vanginimi napovedmi, za katere se zdi, da so se ravno tako uresničile, je tudi prerokba, da bodo leta 2022 številna mesta zaradi suše utrpela pomanjkanje vode.

S katastrofalno sušo so se tudi v resnici spoprijemali prebivalci številnih držav na območju Evrope in Združenega kraljestva. Ponekod so ob tem močno omejili porabo vode, da bi se izognili pomanjkanju. Takšni ukrepi so veljali tudi v slovenski Istri.

Kaj nas po Vanginih napovedih še čaka letos?

3. Nova epidemija

Za leto 2022 je slavna jasnovidka napovedala še novo epidemijo na območju Sibirije, kjer naj bi odkrili nov smrtonosen virus.

4. Lakota v Indiji

Zaradi padca temperature naj bi prišlo do velike lakote v Indiji, to pa bo povzročilo roje kobilic.

5. Nezemljani in 6. Virutalna resničnost

Z asteroidom bodo na Zemljo prišli nezemljani, prevzela pa bi nas naj virtualna resničnost.

Članek je bil predhodno objavljen na spletni strani Metropolitan.si

Preberite še: Odpoklic ene od priljubljenih klobas: bakterija lahko povzroči sepso

Priporočamo tudi: Ste opazili, da se vam večkrat vrti in vam je včasih slabo brez pravega razloga? Razlog je lahko pravzaprav ta naprava!