Slovenka se sprašuje: "Zakaj partner ne želi imeti spolnih odnosov večkrat na dan?"

Slovenka se sprašuje: "Zakaj partner ne želi imeti spolnih odnosov večkrat na dan?" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2022

Ona si spolnih odnosov želi večkrat dnevno, partner pa ne...

Včasih se lahko zgodi, da v razmerju nimamo enakih spolnih potreb, kakor partner. Številni se v teh situacijah sprašujejo, ali počnejo kaj narobe oziroma kaj v odnosu bi lahko naredili drugače.

Podobno se sprašuje tudi anonimna Slovenka, ki je na enem od forumov zapisala tako:

"Prosim vas za pomoč, ker sama izgubljam živce.  Pred časom sem začela zvezo z moškim 5 let starejšim od mene. Načeloma vse stima v najini zvezi, zalomi pa se, ko pride do seksa," pojasnjuje.

Poudarja, da so spolni odnosi z njenim partnerjem sicer dobri, a sama si želi, da bi do posteljnih užitkov prišlo bolj pogosto. "Seks je vrhunski, tudi oralno me tako dobro zadovolji, da se mi meša. Vendar pa problem nastane, ker bi on samo enkrat na dan, včasih še to ne, jaz pa bi lahko po petkrat na dan, če bi le dal.

Naj še povem ,da sem mlada, simpatična ter zelo uspešna  punca. Imam tudi svoje podjetje tako da mi to vzame veliko časa in energije. Na trenutke si želim samo to, da bi prišla domov in da bi se 'nažgala' na polno. Ampak njemu se ne da.

Dejansko jaz veš čas, ki ga ne porabim za delo, vlagam vanj. Tudi sam ima podjetje in sem mu zadnje čase v veliko pomoč. Drugače mu vedno stojim ob strani, se trudim zanj in skrbim za to da se on vredu počuti. Zdaj pa se res sprašujem kdo je tu nor?"

V komentarjih je dobila različne nasvete. Nekateri so prepričani, da se mora s partnerjem pogovoriti, spet drugi pa so prepričani, da je čas za menjavo partnerja. Nekateri so se celo oglasili z neprimernimi povabili.

Kaj pa bi ji svetovali vi?