Ste rojeni v TEH znamenjih? Obeta se vam sreča v ljubezni!

Ste rojeni v TEH znamenjih? Obeta se vam sreča v ljubezni! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Katerim nebesnim znamenjem se bo nasmehnila sreča v ljubezni?

Lev

V celem tednu vas bo spremljala neizmerna hvaležnost. Če ste v zvezi, boste bili zelo hvaležni za svojega partnerja, kar mu boste tudi jasno pokazali - to bo še dodatno okrepilo vajin odnos.

Samski pa boste nehali mrzlično iskati osebo zase in preprosto uživali v tem, kar imate; s tem pa boste v svoje življenje privabili tudi številne zanimive ljudi. Morda se med njimi skriva celo nekdo, ki bo kmalu postal zelo pomemben del vašega življenja...

Devica

Letos ste veliko delali na sebi in šele v tem tednu boste spoznali, koliko ste zares napredovali. Zaradi tega se boste veliko bolje počutili v svoji koži in številni bodo opazili, da naravnost žarite.

V razmerju boste tudi veliko bolj samozavestni in optimistični, zaradi česar vas s partnerjem čaka nekaj prijetnih, romantičnih trenutkov. Tudi samski boste izžarevali dobro energijo in z njo pritegnili veliko pozornosti. To je odličen čas, da spoznavate nove ljudi in se odpravite tudi na kak zmenek.

Tehtnica

Veliko se boste ukvarjali s tem, kaj si želite in prišli boste do uvida, kaj vam je v življenju zares pomembno. Če ste v zvezi, boste spoznali, kako dober odnos imate v resnici in na čemu bi radi v prihodnje delali.

Samski pa boste dobili boljšo predstavo o tem, kakšnega razmerja si želite. To vam bo pomagalo, da boste že od začetka vzpostavljali odnose samo z ljudmi, ki imajo tisto, kar iščete. Ostanite zvesti sebi in sledite svoji viziji.