Ste vedeli, da bi Teo Čeh moral v Exatlonu nastopati že lani? Razkril je, kje se je zalomilo!

Ste vedeli, da bi Teo Čeh moral v Exatlonu nastopati že lani? Razkril je, kje se je zalomilo! (foto: Planet TV) Planet TV
29. 11. 2022

Teo Čeh se je nedvomno izkazal kot eden najmočnejših tekmovalcev letošnjega Exatlona. Po izločitvi pa je zaupal, da bi v šov moral vstopiti že lani, a so se stvari v zadnjem trenutku zalomile...

Gledalce športno obarvanega šova Exatlon je letos naravnost navdušil "Triglavan" Teo Čeh, ki je le nekaj korakov pred finalno tekmo izgubil v napornem in tesnem dvoboju proti najboljšemu prijatelju Timu Nuču.

Po izločitvi se je Teo pogovarjal v intervjuju z Igorjem Mikićem, v katerem je med drugim zaupal tudi, da bi v resnici moral v šovu sodelovati že lani.

Lansko leto je v Exatlonu nastopila tudi Teova punca Pina Umek, nekdanja umetnostna drsalka, ki pa je šov zapustila zaradi poškodbe. Ob njenem boku pa bi moral tekmovati tudi Teo.

"Že lani sem bil mišljen kot 'okrepitev' ekipe, a tik pred vpoklicem sem si zlomil zapestje," je pojasnil Teo, ki tako zaradi poškodbe lani v šov ni vstopil. Tako sta s Pino že lani bila ločena zaradi njenega nastopa, letos pa zaradi njegovega.

Da jo Teo pogreša, je že večkrat povedal in tudi številne zmage v šovu je namenil ravno njej. Vseeno pa je prepričan, da se je vse izšlo tako, kot se je moralo.

"Vse je z razlogom in očitno se je moralo zgoditi tako, da sva s Pino vsak tekmovala eno leto," je povedal.