Teo Čeh (Exatlon) razkril, kakšen je v resnici Jure Košir

Teo Čeh (Exatlon) razkril, kakšen je v resnici Jure Košir (foto: Planet TV) Planet TV
25. 11. 2022

Po tem, ko je zapustil tekmovanje, je v zapisu povedal, kakšen je voditelj Jure Košir v resnici.

Ste bili tudi vi prepričani, da bo tekmovalec Teo Čeh prišel vse do finala? Morda ste ob tem pomislili tudi, da se bo ob njem takrat zagotovo boril tudi Tim Nuč.

Bitka, ki jo je veliko ljubiteljev Exatlona napovedovalo na samem koncu, je nastopila malenkost prej; v četrt finalu je prišlo do napetega izločitvenega dvoboja, v katerem sta sodelovala ravno Tim in Teo. Po težki borbi je Teo izgubil, o svojem odhodu iz Exatlona pa je zapisal nekaj besed tudi na svojem Instagram profilu.

V začetku se je Teo zahvalil Timu za neverjeten dvoboj, nato pa je še dodal, da je za celotno Exatlon izkušnjo neizmerno hvaležen. Teo pa je med drugim nekaj besed namenil tudi Juretu Koširju, letošnjemu voditelju oddaje.

"Prav tako sem pa vesel, da sem imel čast spoznati tako veliko osebo kot je JURE KOŠIR! Hvala za vsako besedo, komentar, nasvet ali pa samo stisk roke preden sem šel na poligon! Res si človek z veliko začetnico in nisi bil zgolj voditelj, ampak tudi naš mentor, vzornik in zagotovo se lahka vsakdo zgleduje po tebi," je zapisal Teo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo Čeh (@teoceh)

Že danes pa bo znan zmagovalec letošnje sezone, ki bo med drugim prejel tudi nagrado 50.000 €. Za zmago se bosta med moškimi borila Tim Nuč in Marko Špiler, med ženskami pa Karolina Siročič ter Lina Majcen.

Za koga pa navijate vi?