Ta astro znamenja najpogosteje prevarajo svojega partnerja

Ta astro znamenja najpogosteje prevarajo svojega partnerja (foto: profimedia) profimedia
14. 3. 2023

Ste med horoskopskimi znamenji, ki bodo zelo verjetno prevarala partnerja? 

Razumeti partnerja, ko ste v razmerju, ni vedno nekaj najlažjega. Vajina komunikacija mora teči zelo dobro, da se izogneta vsaj nekaterim konfliktom. A vemo tudi, da so odnosi zapletena stvar in nekateri ne vidijo druge možnosti, kot da prevarajo partnerja. 

Medtem ko nekateri v odnosih cenijo zvestobo, spoštovanje in zaupanje, imajo drugi veliko zahtev in različnih potreb, ki se jim niso pripravljeni odpovedati. Te so bolj nagnjeni k varanju, saj so prepričani, da v ljubezni ne morejo vsega dobiti samo od ene osebe. 

No, kaj za vas pomeni nezvestoba, boste morali opredeliti sami, tu pa so 4 horoskopska znamenja, ki pogosto varajo: 

Tehtnica

Tehtnice so v odnosu čustveno precej navezane na partnerja, včasih že preveč. Zato v njih nastane praznina, če partner zahteva določen prostor zase. V prevari iščejo čustveno varnost, ki jim je primanjkuje v trenutni zvezi. 

Dobro obvladujejo stresne in nepredvidljive situacije (kot je prevara), zato si bodo tehtnice izmislile zgodbo, ki ji boste zagotovo verjeli in dolgo ne boste posumili, da nekaj ni vredu. So tudi igrive in odprte ter obožujejo, kadar so v središču pozornosti. To vznemirjenje jih žene tudi k prevari. 

Dvojčki

Dvojčke vedno zanima, kaj se skriva na drugi strani, tudi v razmerjih. Radi pokukajo čez mejo in v odnosih jih mika prevara, posebno če tega še nikoli niso storili. So precej impulzivni in pogosto sprejmejo kakšno iracionalno odločitev, kar jim povzroča preglavice v zvezi in drugih odnosih.

Pogosto imajo nihanje razpoloženja, kar je eden od razlogov, da živijo dvojno življenje v razmerju. 

Kozorog

Pragmatični in racionalni kozorogi predvidevajo, da bo njihovo dolgo ljubezensko razmerje včasih postalo dolgočasno. Tega si ne želijo, zato ukrepajo preventivno in se zaščitijo tako, da poiščejo še kakšnega partnerja in eksperimentirajo. 

Ker so po naravi skrivnostni in boste iz njih težko izvlekli informacijo, ki je ne želijo deliti, dobro skrivajo tudi prevaro in za seboj ne bodo pustili nobenih dokazov. 

Oven

Ovni so strastni in gojijo zelo intenzivna čustva do ljubljene osebe, vendar so lahko tudi nepremišljeni in sprejmejo kakšno prenaglo odločitev. Radi se postavijo na prvo mesto in se trudijo, da bi izpolnili vse svoje želje in hrepenenja. 

Tudi če so v resnem razmerju, so lahko še vedno na preži za drugimi partnerji in si izmišljajo izgovore, ne da bi pri tem pomislili na posledice. Razmerje ne pomeni, da se bodo nehali spogledovati in prevara zanje ne predstavlja velikega problema. 

Vir: Zadovoljna.rs

Prisluhnite aktivni podkastu! 🎧

Dr. Ana Debevc Prašnikar: "Največja napaka je to, da ljudje sploh ne razmišljajo o vitalnosti"