TA veriga hotelov je že 10. po vrsti razglašena za NAJSLABŠO

12. 11. 2022

Anketa Which? je ponovno vprašala 4.500 popotnikov, kateri hoteli so se jim zdeli najboljši in najslabši. Tu so rezultati. 

Slika 1/2

Sodelujoči v anketi so ocenjevali 35 verig hotelov, primerjali pa so jih po čistoči, udobju postelj, hrani, odnosu do strank in ceni. Šlo je za hotele v Veliki Britaniji. Kateri se je odrezal najbolje in kateri najslabše?

Povsem na vrhu so hoteli Premier Inn, ki so si zaslužili kar 78 % podporo popotnikov. Dobili so 5 zvezdnic za čistočo in natančnost opisa sob, ki se je skladala s tem, kar so stranke dobile. Pohvalile so še udobne postelje, strežbo in dobro wi-fi povezavo. Veriga hotelov si je priborila naziv zanesljivi in odlična strežba. 

Dobro se je odrezala še veriga hotelov Warner, ki so jim gostje namenili 77 % zadovoljstvo. To pomeni 5 zvezdic za čistočo, kvaliteto spalnic in ujemanje opisa s tem, kar stranka dobi. Gostje so pohvalili tudi pozdrav osebja ob njihovem prihodu. Čeprav je hotel nekoliko drag, stranke to opravičujejo z zabavnimi aktivnostmi, zajtrkom in večerjo - vse naj bi bilo odlično. 

In kateri hotel je po mnenju gostov najslabši? ➡️

profimedia

Preverite tudi Iz trgovskih polic se umikata TA izdelka. Ju imate doma tudi vi? ali pa Pred spanjem zmešajte te 2 sestavini in se nikoli več ne prebudite utrujeni! (imate ju že v kuhinji)