Teja Kralj (exatlon) razkrila, kaj se je v resnici dogajalo v času njene poškodbe: "'To ni mogoče!' so bile moje misli"

Teja Kralj (exatlon) razkrila, kaj se je v resnici dogajalo v času njene poškodbe: "'To ni mogoče!' so bile moje misli" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2022

Teja Kralj je razkrila, kako je v resnici prišlo do njene poškodbe ter kakšni občutki so jo ob tem spremljali.

V letošnjem šovu Exatlon smo že v prvi oddaji bili priča poškodbi 43 let stare tekmovalke Teje Kralj.

Teja je vseeno upala, da poškodba ni prehuda ter da bo lahko nadaljevala s tekmovanjem. A njeni izvidi so kazali drugače in naposled je tekmovalka s težkim srcem zapustila šov.

Po vrnitvi v Slovenijo je na svojem Instagram profilu delila vse dogajanje in občutke, ki so jo ob tem spremljali. "'To ni mogoče!' so bile moje prve misli ob pristanku na (pre)mehko blazino v avtobusu", pojasnjuje Teja.

Obenem zagotavlja, da v vseh letih ni bila deležna še nobene športne poškodbe. "Tokrat sem v trenutku vedela, da gre za resno zadevo. Ko čutiš, kako ti koleno dobesedno skoči "ven" in se vrne nazaj, veš, da je šlo nekaj hudo narobe."

Teja meni, da je do poškodbe prišlo zaradi spleta večih okoliščin. "Dejstvo je, da je šlo za nočni poligon. Čeprav smo bili v Dominikanski republiki, tam noči niso vroče. Ogrevaš se, kot doma, pa vendar se spet ustaviš, ogrevaš, ohladiš, utrujenost, nezbranost... in na koncu skočiš na mehko blazino, ki tvoje napake morebitne napačne postavitve stopala ne popravi, temveč kaznuje," je zapisala.

Seveda je Teja razočarana, vendar vseeno ohranja pozitivno naravnanost. Prepričana je, da bo po operaciji popolnoma okrevala in si povrnila moč.

Obenem pa se je v objavi Teja zahvalila tudi svoji izjemni ekipi. "Še enkrat hvala moji ekipi, ki me je podpirala, spodbujala in niti enkrat samkrat rekla slabe besede kljub temu, da je bil moj tekmovalni in točkovni doprinos vseh 9 dni enak 0. HVALA!" je zaključila.

Tudi mi Teji želimo uspešno, hitro in čim manj boleče okrevanje.