TOLIKO varušk ima za svoje otroke Kim Kardashian! (+ koliko jih plačuje)

TOLIKO varušk ima za svoje otroke Kim Kardashian! (+ koliko jih plačuje) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2023

Zvezdnica in podjetnica je tudi mama štirim otrokom. Preverite, koliko ljudi ji pomaga skrbeti za družino in koliko so za to plačani!

Kim Kardashian je ena najbolj znanih zvezdnic na svetu. Poleg nastopanja v resničnostnem šovu je Kim tudi odvetnica, fotomodel ter lastnica številnih blagovnih znamk.

Obenem pa je tudi mama štirim otrokom, ki jih ima z bivšim možem in glasbenikom Kanyetom Westom. Ob vseh svojih obveznostih pa je povsem razumljivo, da Kim pri skrbi za družino potrebuje tudi nekaj pomoči.

Koliko varušk ima za svoje otroke Kim?

Tuji mediji poročajo, da ima Kim za svoje otroke ekipo, ki jo sestavlja 6 varušk. Med njimi so 4 varuške take, ki skrbijo vsaka za enega otroka. Dve varuški pa sta skoraj ves čas v hiši in pomagata pri najrazličnejših opravilih.

Poleg ekipe varušk, ima Kim tudi privatne učitelje, ki pomagajo poskrbeti za otroke.

Koliko so varuške plačane?

Eden od bližnjih naj bi že pred časom zaupal, da Kim svoje varuške pošteno plačuje. Vsaka od njih naj bi letno zaslužila približno 100 tisoč ameriških dolarjev.

Denar, ki ga varuške zaslužijo, pa je nedvomno upravičen. Varuške naj po pričevanjih morale biti na voljo 24/7, obenem pa naj bi imele tudi seznam strogih pravil, ki se jih morajo držati.

Kljub napornim urnikom si Kim vzame čas za otroke

Vseeno pa naj bi Kim veliko časa tudi sama preživela s svojimi najmlajšimi. Po besedah bližnjih naj bi vsakemu otroku posebej namenila 15 minut. Ta čas je vnaprej določen in ga otrokom ponavadi nameni med svojimi sestanki ali drugimi opravki.

Poleg 15 minut pa si zvezdnica prizadeva, da tudi čim več prostega časa preživi z družino. Tudi na svojih družbenih omrežjih pogosto deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, kjer se pogosto pojavljajo tudi otroci.