Varuška Kardashianovih je brutalno iskreno spregovorila o tem, zakaj je dala odpoved

Varuška Kardashianovih je brutalno iskreno spregovorila o tem, zakaj je dala odpoved (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2022

Po več letih se je odločila dati odpoved, zdaj pa je končno spregovorila o resničnih razlogih za svojo odločitev.

Leah Barr je več let bila varuška otrokom od Kourtney Kardashian, utrinke svojega dela pa je večkrat delila tudi na svojem TikTok profilu.

Naenkrat pa je Leah prenehala z objavami Kardashianovih otrok, zaradi česar so se pojavila namigovanja, da pri družini ne dela več in celo, da je med njo in Kourtney prišlo do konflikta. Leah se je odločila, da zadevo pojasni.

"Ker dobivam kar nekaj komentarjev o tem, bi rada spregovorila," pojasnjuje Leah v svoji novi objavi. "Ne delam več pri družini, preprosto zato, ker sem čutila, da sem pripravljena na drugo službo. Želela sem si službo osebne asistentke, ki jo Kourtney že ima, zato je bil zame čas, da se premaknem naprej."

Ob tem je poudarila tudi, da je z družino ostala v dobrem odnosu. "To je bilo nekaj najboljših let mojega življenja, ko sem delala zanje," je dejala. "Zelo jih imam rad in upam, da jih bom vedno imela v življenju."

Trenutno dela kot osebna asistentka za prijatelja, katerega imena ni želela izdati.

Leah je razkrila tudi, kako je postala varuška v tej slavni družini. Šlo naj bi za zanimiv splet okoliščin, saj Leah ni postala varuška prek agencije. Najprej je delala pri drugi družini, ki se je preselila ravno v času, ko je Kourtney iskala varuško. Družina jo je povabila na razgovor in odločili so se, da jo zaposlijo.

Prepričana je, da je službo dobila zaradi bogatih izkušenj, obenem pa je imela že kar nekaj poznanstev in priporočil.

Morda služba varuške deluje enostavna, a Leah poudarja, da temu ni tako; sploh v primeru zvezdniških družin. "To ni podobno nobeni drugi službi varuške. Tukaj je vloženega veliko več truda in časa. Tak poklic je veliko bolj naporen, kot bi si mislili," pojasnjuje.