"Žena želi biti intimna z moškim, ki ima večjega. Naj ji preprosto dovolim?" (izpoved moškega)

"Žena želi biti intimna z moškim, ki ima večjega. Naj ji preprosto dovolim?" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

Svojo ženo ljubim in tudi ona pravi, da ljubi mene, ne pa tudi mojega penisa. Pritožuje se, da ne zadenem točke. Prepričan sem, da si misli, da imam premajhnega, da bi jo zadovoljil, čeprav sam menim, da imam povprečno velikega.

Mislil sem, da je najino spolno življenje dobro, a vendar se zdi, da je v zadnjih nekaj mesecih izgubila zanimanje. Zdaj mi je priznala, da ima raje svojo seks igračko, ki je nenormalno velika. Pravi, da se z njo preprosto ne morem primerjati.

Ko sva v času študija bila še zgolj prijatelja, mi je zmeraj pripovedovala o svojih seks izkušnjah in tem, kako obožuje moške z velikimi. Star sem 30, ona pa 29. Poročila sva se dve leti nazaj.

Na svojem mobitelu ima polno galerijo moških z ogromnimi 'orodji'. Odkril sem tudi, da obiskuje nekatere pornografske strani z bogato obdarjenimi moškimi.

Prav tako se pogosto pogovarja z enim izmed njih. Rekla mu je, da bi se rada z njim dobila na seksu brez obveznosti. Kliče ga 'veliki fant'.

RAZKRIVAMO: Kakšno je v resnici spolno življenje jehovih prič?

Ko sem to videl, sem bil resnično šokiran, saj nikoli nisem pričakoval, da bi kaj takega naredila. Zaradi tega se počutim zelo negotovo in ljubosumno.

Da to vem, sem ji tudi povedal, pa se zdi, kot da je ni bilo niti malo sram. Preprosto je priznala, da si želi preizkusiti nekaj takšnega. Če bo to resnično naredila, me skrbi, da bo s tem moškim preveč uživala in bo to za najin zakon pomenilo konec.

Nočem je izgubiti. Pravi, da se obremenjujem z brezveznimi stvarmi in vztraja, da si tega moškega želi le občasno – za seks. Trdi, da me zaradi njega ne bo zapustila, saj ima on ženo in otroke.

S tem se ne strinjam, ampak ali naj ji preprosto dovolim, da to da ven iz sebe?

Po thesun.co.uk objavljeno na cosmpolitan.si

Preverite še:
9 skrivnosti oralnega zadovoljevanja, ki jih moški NE bodo nikoli priznali! (po besedah moškega)