Če se vam dogaja TO, potem imate zelo dobro razvito intuicijo in določene stvari slutite

Če se vam dogaja TO, potem imate zelo dobro razvito intuicijo in določene stvari slutite (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2022

Intuicija ali notranji glas je sposobnost slutiti dogodke, občutiti, ali je nekaj dobro ali slabo, sanjati sanje, ki se uresničijo v budnem stanju. Intuicijo je vedno treba poslušati.

Ljudje z bolj razvito intuicijo imajo sposobnost opazovati interakcije nekega človeka nekaj minut in na podlagi tega skleniti, kakšen značaj ima, kakšen način življenja živi, ali laže, ali poskuša manipulirati, ali ima skrite namene, ali je žalosten, ali ima velike težave v življenju … Čutijo, kakšno energijo nekdo oddaja – pozitivno ali negativno. 

Ljudje z dobro razvito intuicijo močno čutijo, ko se nekomu, ki jim je blizu, dogaja nekaj slabega, lahko nekaj sanjajo, kar se pozneje zgodi tudi v realnem življenju. Pogosto tudi slutijo nenavadne stvari, ki jih bo nekdo, ki jim je blizu, šele doživel. Zmožni so videti tisto, kar večini ljudi uide. Prav tako dobro razumejo lastne občutke in čutijo, kaj je zanje dobro in kaj slabo.

Predstavljamo vam naslednjih šest znakov, ki potrjujejo, da imate dobro razvito intuicijo ...

Shutterstock

1. Slutite, ali je nekdo od bližnjih v težavah

Recimo, da naenkrat pomislite na nekoga in vas prevzame čuden občutek nelagodja, skozi glavo pa vam šine misel, da se mu je zgodilo nekaj slabega. Intuitivni ljudje so zmožni občutiti, da je nekdo, ki jim je blizu, v težavah in na koncu se je izkazalo, da je tako tudi zares. Potem so pripovedovali, da jih je prevzel nekakšen nerazložljiv nemir in skrb za tega človeka.

2. Začutite, da vas bo nekdo poklical

Se vam je kadarkoli zgodilo, da na nekoga pomislite in da vas bo ta v tem trenutku poklical ter telefon dejansko zazvoni? To se dogaja ljudem, ki imajo zelo dobro razvito intuicijo. Podobno je tudi, kadar pomislite na nekoga med tem, ko hodite po mestu in za prvim vogalom naletite na njega, s tem, da se pred tem morda niste zelo dolgo videli.

3. Poznana so vam neznana mesta

Ljudje z močno razvito intuicijo čutijo, da so jim mesta, kjer niso nikoli bili, poznana in se v njih celo dobro znajdejo. Recimo, prvič pridejo k nekomu v hišo in vedo, kje so nekatere stvari, čeprav jim domači tega nikoli niso omenili – s tem nimamo v mislih očitne stvari, kot je, da žlico lahko najdejo v kuhinjskem predalu, temveč malo bolj komplicirane situacije.

4. Sanjate nekaj, kar se uresniči

Takšne sanje delujejo bolj resnično, in ko se zbudite, se počutite drugače kot po klasičnih sanjah. Posamezniki z dobro razvito intuicijo včasih nekaj sanjajo, to pa se pozneje tudi zgodi v budnem stanju.

5. Veste, kaj se bo drugim zgodilo

Intuitivni ljudje lahko začutijo, da se bo v življenju bližnjih zgodilo nekaj pomembnega. Ne gre za to, da nekoga tako dobro poznajo. Vse, kar se dogaja z njimi, lahko predvidijo, tudi povsem nepričakovane dogodke. Sposobni so zaslutiti tisto, česar ni nihče pričakoval, da se bo zgodilo.

6. Zgolj prek dotika nekaj zaključite o človeku

Recimo, da se z nekom rokujete, ga pogledate v oči in že veste o njem več, kot lahko on to predpostavlja. Lahko zaključite, kakšen je, s čim se ukvarja ... Ljudje z zelo močno razvito intuicijo imajo sposobnost, da se dotaknejo nekega predmeta in zaslutijo, komu pripada, kakšno življenje je ta imel ...

Preverite še:
7 vrst energijskih vampirjev, ki vas zelo verjetno obkrožajo ta trenutek
Ali pa:
Če ste radi sami, potem imate teh 21 edinstvenih osebnostnih lastnosti