Ana Maria Mitić še nikoli doslej tako vitka, TO je razlog za njen sanjski videz!

Ana Maria Mitić še nikoli doslej tako vitka, TO je razlog za njen sanjski videz! (foto: Pop TV) Pop TV
3. 8. 2022

Ste se v zadnjem času vprašali "kaj se dogaja z Ana Mario Mitić"? Tako vitka res ni bila še nikoli doslej, videti je naravnost fantastično, kaj točneje je razlog, razkrivamo spodaj ...

Ana Maria Mitič še nikoli ni bila videti tako čudovito kot zdaj (poglejte jo na spodnji fotografiji, kar sije!). Končno je razkrila, kaj za vraga počne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Zabavna Ana Maria Mitič, katero smo v preteklosti spoznali v vlogi voditeljice oddaje Big Brother, igralke, komičarke, tekmovalke in žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas, nas letošnje poletje razvaja s številnimi foto utrinki na svojem instagram profilu, s katerimi deli svojo pozitivno naravnanost in nasmehe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

S partnerjem Luko sta se leta 2018 razveselila prvorojenca Leva, vse od njegovega rojstva pa Ana Maria navdušuje s svojim videzom.

In ker nismo edini, ki smo se spraševali po njenem skrivnem receptu, ga je Ana Maria v preteklosti objavila kar na svojem Instagram profilu.

Preberite si spodaj, kaj počne za svojo sanjsko postavo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

Kaj je njena skrivnost?

"Ali zeljna juha. Ali smuti s skrivno sestavino. Ali posebna vadba, ki reši telo v enem mesecu? No, nič od tega," je zapisala in dodala 5 korakov, ki so pri njej naredili čarovnijo.

1. Hormoni. Dojenje (prvič v življenju so šle kalorije v minus) . Srečnica, vem. Dobra novica? Da to ni vse.

2. 10.000 korakov na dan. Vsaj. Tudi tukaj je dete pomagalo (sinko zlati sinko ljubi ga majka), saj ni ravno veliko spal, razen v premikajočem se vozičku. To me je prignalo do kilometrskih sprehodov vsak dan, v vsakem vremenu. Ker Bog ve, vse za dober dojenčkov spanec - in mamičino kavico v miru.

3. Pametna vadba. Bolečine v hrbtu, vratu in drevenenje rok od silnega prenašanja čedalje težjega otroka so me primorale k temu, da sem enkrat na teden uro svojega življenja posvetila bodisi jogi, bodisi pilatesu, še najraje pa @body_vision_studio Gyrotonic®️ vadbi, ki me je navdušila, ker združuje vse našteto in ker je tam profesionalna in ljubeča @slanatina.

4. Clean eating. Brez procesiranih salamic in približkov siru, brez čipsov z okusi in brez čokolade. Kaaj?!? Jap, temu sem se uspela odreči, a le, ker naj bi spodbujalo krče pri dojenčku.

5. Zgodnje vstajanje. Odkar so spalni ritmi mojega otroka kolikor toliko zanesljivi, se več kot z veseljem zbudim pred vsemi ostalimi in si namenim VSAJ eno minuto za meditacijo, ponavljam pozitivne afirmacije, ki mi pomagajo nastaviti zlate temelje za super dan. Ne uspe vedno, ker pač lajf, ampak zagotavljam, da je v tem skrit vsaj en dragulj moje moči, pozitive in premagovanja izzivov.

Fotografije: POP TV
Za več podobnih vsebin odklikajte na Cosmopolitan.si