Bojana Zmazek Mesec: Spoznala je moč dišečih in terapevtskih rastlin

Bojana Zmazek Mesec: Spoznala je moč dišečih in terapevtskih rastlin (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
24. 1. 2016 Vir: liza.aktivni.si

Bojanino življenje se vrti okoli lepote. "Barve, čopiči in kozmetika so praktično del mojega življenja že od nekdaj ..."

"Barve, čopiči in kozmetika so praktično del mojega življenja že od nekdaj, profesionalno pa se z ličenjem ukvarjam že več kot 15 let. Kot vizažistka vem, da je lepota pomembna od zunaj in od znotraj. Na zunaj se lahko s tečaji ličenja dame naučijo lepo poudariti atribute, a brez prave nege, prehrane in naravnih izdelkov ne gre," je povedala ustanoviteljica in voditeljica centra Sowelu – znanje iz narave, ki se je skozi dodatna izobraževanja čudila naravi in temu, kaj vse nam ponuja.

"Izobraževala sem se za zeliščarja, za supernutricionista, ki mora obvladati tudi znanje o superživilih, ter preučevala diagnostiko obraza po tradicionalni kitajski medicini, se izobraževala za bioenergetika, opravila tečaj aromakozmetike ter se v Zagrebu bolje spoznala z aromaterapijo. Ko sem enkrat spoznala moč dišečih in terapevtskih rastlin, sem nadaljevala pot na tečaju zeliščarstava in vse to uspešno zaključila," je povedala in dodala, da se ji je na tej poti pridružil tudi partner, in tako je nastalo podjetje Znanje iz narave Sowelu, kar pomeni runa sonca.

"Ta sončna runa ima tako močan in pozitiven pomen kot samo sonce, prinaša upanje in toplino. Vse, kar dobimo iz sončne energije, sem začutila in vedela, da je smisel vsega, kar sledi. Narava nam na dlani ponuja svoje darove. Lepota in zdravje gresta z roko v roki, in ker lepota izhaja od zunaj in tudi znotraj, boste izvedeli več tudi o naravni kozmetiki, naravnih milih, eteričnih oljih in o aromakozmetiki, superživilih, diagnostiki obraza in še in še. Veselim se, da bom lahko znanje, ki sem ga pridobivala vsa leta, delila tudi z vami. Obveščala vas bom o zdravem načinu življenja in vam tako predstavila naravo skozi svoje oči," je še povedala ustvarjalka Bojana.

Kje jo najdete?

Bojano lahko spremljate na spletni strani www.znanje-narave.si ali pa ji sledite na Facebooku.