Diamanti in zeleni kaviar za čudovita stopala

22. 7. 2015 Promocijsko sporočilo

Prihaja poletje – čas ko bomo spet pokazali svoja stopala, zato moramo poskrbeti da bodo izgledala kar se da čudovito. S primerno nego bodo vaša stopala zdrava in lepa, tako boste lahko samozavestno stopili v poletne mesece.

"Zanemarjanje stopal lahko povzroči veliko težav. Trda koža, otiščanci ali težave z nohti so le nekatere izmed njih. Znaki staranja so na stopalih najbolj vidni, zato bi morali za stopala skrbeti ravno tako pogosto kot za svoj obraz – vsak dan," meni dermatologinja Dr. Katalin Nagy.

Danes obstaja kar nekaj izdelkov, s katerimi lahko nego svojih stopal enostavno uvedemo v svojo vsakodnevno rutino. Linija izdelkov Scholl® Velvet Smooth™ je najboljša izbira, kadar potrebujemo enostavno in učinkovito nego stopal. Scholl® Velvet Smooth™ baterijsko strgalo za stopala z diamantnimi kristali* hitro in učinkovito odstranjuje trdo kožo, štirje novi izdelki iz omenjene linije pa vaša stopala negujejo ter ohranjajo lepa.

Najpomembnejša pri dnevni rutini stopal je hidratacija kože. Scholl® Velvet Smooth™ vlažilna krema za vsakodnevno uporabo se vpija zelo hitro, vitamini ter ostale hranilne sestavine v kremi pa navlažijo tudi zgornje plasti kože. Scholl® Velvet Smooth™ nočna maska vlaži kožo vaših stopal medtem ko vi spite.

Pri tedenski negi pa je zagotovo nepogrešljiva kopel za stopala. S Scholl® Velvet Smooth™ baterijskim strgalom za stopala z diamantimi kristali odstranimo trdo kožo, za tem pa stopala razvajamo s kopeljo iz linije Scholl® Velvet Smooth™. Nego zaključimo z intenzivnim serumom Scholl® Velvet Smooth™, ki vsebuje hialuronsko kislino, zeleni kaviar ter Pentavitin™, ki pripomorejo k idealni hidrataciji vaše kože.

*Količina diamantov porabljenih v proizvodnji je: 1% v silicijevem karbidu, ki se uporablja v proizvodnji valjčkov.