Mandelj - za neustavljivo privlačno nego telesa

Mandelj - za neustavljivo privlačno nego telesa (foto: Shutterstock) Shutterstock
23. 4. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Vzemite si čas samo zase! Med svilnatim oljem, ki ga dá mandelj iz Provanse, in bogato masleno teksturo se je razvila popolna sinergija.

Teksture izdelkov za telo iz kolekcije Mandelj se zlijejo s kožo kot v sanjah. Ženske, ki so jih že preizkusile, pravijo, da ob nanosu doživijo poseben občutek ugodja. Sprostite se tudi vi in občutite, kako vas stres zapušča in kako toplina prežema vse kotičke vašega telesa …

Odslej se lahko razvajate tudi z novim Mandljevim odličnim balzamom za telo, zaradi katerega se koža počuti prerojeno, čuti pa se prepustijo dišavnemu razkošju romantičnega jantarja, prepletenega s sladkim mandljem in drobcem igrive frezije.

Mandljev odlični balzam za telo, 100 ml

Ste za skok v svet užitkov? Mandljev odlični balzam za telo prebudi vse čute in vas popelje na čudovito senzorično popotovanje … V kožo se hitro vpije in jo čudovito neguje, njegova prefinjena tekstura pa je idealna tudi za masažo. L’Occitanov novi balzam, zasnovan s popolno kombinacijo mandljevega olja iz Provanse in karitejevega masla, nahrani in zmehča kožo ter jo naredi prožnejšo, njegova subtilna slastna dišava pa zagotavlja trenutke popolnega ugodja. Zaprite oči in se prepustite čudovitim občutkom ... Za še večje ugodje ob uporabi sledite nežnemu masažnemu ritualu, ki so ga razvili strokovnjaki iz SPA L'Occitane. 5-minutni ritual v 5 korakih:

1. Noge masirajte s počasnimi gibi, kot bi risali številko 8. Nato gnetite stegna od spodaj navzgor.

2. Trebuh masirajte s čvrstimi počasnimi krožnimi gibi v smeri urnega kazalca.

3. Masirajte roke od zapestij do ramen, kot bi risali številko 8.

4. Z dlanjo čvrsto gladite kožo na dekolteju od sredine navzven.

5. Zaključite z nežno masažo vratu od zatilja proti ramenom.

S počasnimi gibi boste ublažili napetost in ustvarili občutek prijetne harmonije.

Mandljevo olje za prožno kožo, 100 ml

Čvrsta in napeta koža je vedno v modi! L’OCCITANE je poiskal navdih za učvrstitev kože v mandljevi mehki ovojnici, slastni dišavi in izjemnih lastnostih ter ustvaril Mandljevo olje za prožno kožo. Primerno je za vse ženske, ki želijo učvrstiti in zgladiti kožo. Mandljevo olje in ričkovo olje, ki sta bogata z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, navlažita kožo in jo naredita prožno. Formula, obogatena s silicijevim derivatom, naredi kožo satenasto gladko. Rezultat? Sproščena, sijoča in odišavljena koža telesa!