Podarjamo lebdenje v komori miru in tišine

Podarjamo lebdenje v komori miru in tišine (foto: promocijski materijal) promocijski materijal
19. 9. 2013 Vir: liza.aktivni.si

Zlomili ste že čisto vse svinčnike v pisarni in pogrizli ste si še zadnji noht. Ker vam jih je zmanjkalo na rokah, se spogledujete že s stopali.

Vsak drug sodelavec vas zato že gleda malce postrani in si vas predstavlja v belem jopiču. Vsake toliko, ko se sprehodite mimo kakšnega ogledala, vidite nov siv las na nekoč prelestni grivi. Nenavadno je to, da se popolnoma zavedate, da so za trenutno stanje vašega duha krive malenkosti, verjetno povečini povezane s službo, ki vam ustvarjajo brzice v sicer mirnem toku vašega življenja, a se žal počutite nemočne, medtem ko vas premetava z ene strani struge na drugo. Dobrodošli v svetu stresa, stanja telesa in duha, ki vas, če niste pazljivi, lahko ugonobi.

Sproščujoči občutek breztežnosti

Metod učinkovite sprostitve je ogromno, a le redke so tako učinkovite, kot je pristen občutek lebdenja. Timeless center vam v sodelovanju z Zbito ceno predstavlja najučinkovitejšo tehniko sproščanja, ki temelji na izolaciji vplivov iz okolja. Za 60 minut boste vstopili v komoro, kjer vam bosta zagotovljena popoln mir in tišina.

Komora je majhen pokrit bazen, v katerem bo 30 centimetrov tople vode, nasičene z Epsomovo soljo. Zaradi same gostote raztopine se pojavi efekt Mrtvega morja in na gladini boste lebdeli, ne da bi naprezali eno samo mišico.

Voda bo segreta na 34,5 °C, kar pomeni, da ne boste imeli občutka, da se vaše telo dotika vode, in tako boste izkusili pristen občutek lebdenja. Možganom boste pustili, da vas prepričajo, da lebdite.

Lagodnih vplivov na telo je poleg popolne sprostitve mišic in posledično meditativnih učinkov še kar nekaj, namreč med drugim komora tudi spodbuja delovanje imunskega sistema, zmanjšuje krvni tlak, pospešuje okrevanje po poškodbah, izboljša obtok in distribucijo kisika in hranilnih snovi ter povečuje proizvodnjo endorfinov. Poleg sprostitvenega lebdenja v komori pa boste deležni tudi 60-minutne masaže po izbiri. Izbirate lahko med energetsko ali klasično masažo celega telesa.

In lebdenje v komori vam skupaj z Liso podarjajo prav Ljubljanske mlekarne, ki imajo v svoji mlečni zbirki tudi Neverjetno lahke jogurtove napitke MU Vita, ki vam z malo domišljije prav tako pričarajo občutek neverjetne lahkotnosti in sproščenosti.

Pišite nam na lisa@adriamedia.si ali na Lisa, Vošnjakova 3, 10000 Ljubljana s pripisom LEBDENJE in nam z enim stavkom povejte, zakaj bi radi lebdeli.