Kako najhitreje do zdravnika, če se poškodujete med rekreacijo ali športom

Kako najhitreje do zdravnika, če se poškodujete med rekreacijo ali športom (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2020 Promocijsko sporočilo

Ko pride do poškodbe ali zbolite, je treba ukrepati takoj. Veste, da si dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev lahko zagotovite v samo nekaj dneh?

Pozabite na dolge čakalne vrste in visoke stroške zdravljenja

Skoraj 10 mesecev za operacijo kolena, 2 leti za operacijo krčnih žil, 8 mesecev za pregled pri dermatologu in še nekaj mesecev več za obravnavo pri revmatologu. Takšne so čakalne dobe v slovenskem zdravstvu.

Vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe pa lahko stanje poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje, medtem ko lahko pregled ali poseg pri zasebnem izvajalcu pošteno osuši vaš družinski proračun.

Zdravstvena polica je Vzajemnino zavarovanje, ki obljublja čisto drugačno izkušnjo zdravstva: brez čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev.

Več o Zdravstveni polici preberite TUKAJ.

Brezplačna asistenca, kjerkoli vas sreča nesreča

Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, pravilnega zaporedja obiskov pri specialistih, načinov dostavljanja dokumentacije ... Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za vas v celoti pripravijo načrt zdravljenja in vas vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja - doma ali v tujini.

Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve v primeru bolezni in poškodb. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 50 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

Personalizirano zavarovanje in več kot 700 vrst operativnih posegov 

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah. Sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote in si tako zagotovite zdravstveno varstvo za področja, ki so za vas, glede na vaš življenjski slog in druge okoliščine, najpomembnejša: specialistično-ambulantne storitve, enostavne in zahtevne diagnostične preiskave, protibolečinske terapije, fizioterapije in operativni posegi – odvisno od izbranih kritij.

Skleniti je mogoče Zdravstveno polico za specialistične storitve in Zdravstveno polico za operativne posege; obe imata različne pakete in ju je mogoče kombinirati.

Več o Zdravstveni polici preberite TUKAJ.

V zavarovanje sta vključeni še dve dodatni storitvi, in sicer posvet z zdravnikom v živo prek videa ali klasičnega klica in Dr. Posvet, varen in zaseben kanal, kjer lahko zdravniku prek izbrane aplikacije za klepet (Viber, Facebook Messenger, WhatsApp, ...) kadarkoli zastavite vprašanje, če ste v skrbeh. Na vaše vprašanje vam bo v najkrajšem možnem času odgovoril eden od sodelujočih zdravnikov.

Dr. Posvet vam je na voljo 365 dni, 24 ur na dan