Velika mera motivacije trenerke Tjaše: "Tudi ko je slabo vreme, pojdi naprej!" (+ skrivna koda za popust do njenih vadb!)

Velika mera motivacije trenerke Tjaše: "Tudi ko je slabo vreme, pojdi naprej!" (+ skrivna koda za popust do njenih vadb!) (foto: Tjaša Ferkov (Aktivni z mano)) Tjaša Ferkov (Aktivni z mano)
21. 9. 2021

Že tako nam velikokrat zmanjkuje motivacije in discipline ob natrpanem urniku, in nismo dosledni s svojimi treningi, za katere smo si obljubili, da jih bomo redno izvajali. Skrb zase in za svoje telo ni nekaj, kar bi moralo biti nekje na desetem mestu, ko opravimo vse ostalo.

Skrb zase in dobro počutje mora biti na prioritetnem mestu, saj samo tako lahko delujemo s toliko dobre energije, da zmoremo urediti vse, kar nas čaka v dnevu. Kondicija ni samo fizične narave, je tudi mentalna. In trening naj ne bo asociacija na mučenje in napor, temveč si najdite takšno vadbo, ki vam predstavlja malo izziva in veliko zadovoljstva.

Danes je napačno tudi to, da si ne znamo izbrati SEBI primerne vadbe in intenzivnosti. 

Kaj vas zares veseli?

Danes imamo veliko možnosti za vadbo od doma preko video vsebin, kar je lahko odlično, ampak moramo biti pazljivi, da izberemo takšno, ki bo primerna za nas in bo dobro vodena, da ji lahko sledimo. Vedno je čas, da vadbo opravite! Le dajte jo višje na lestvico.

In ne, ni nujno, da trening traja celo uro, temveč šteje že jutranjih 15 minut! Samo NAREDITI jih je treba!

Ko je čas za vadbo – SAMO NAREDI! Prepustite se vodenju oz. teku, kolesarjenju ... Karkoli ste si izbrali. Zadovoljstvo na koncu bo neprecenljivo. Počutje čez dan pa definitivno boljše, produktivnejše in veselo!

Morda naredite katero od Tjašinih vadb ali upoštevate nasvete za več gibanja: 

Torej ... ali veste katera je najboljša vadba?

TISTA, KI JE OPRAVLJENA!


Vsem bralcem tega članka podarim kodo za kar -50% popust na najbolj prijazen voden Online vadbeni program 10-ih raznolikih treningov za doma. Nobena vaja se ne ponovi, treningi so kratki, strokovni in motivacijski. Brez kričanja ali pretežke glasbe. Ob določenih vajah je prikazana tudi lažja izvedba. Pred vsako vadbo vas čakajo prijazna, kratka navodila in motivacijska misel za spodbudo.

Koda za popust: aktivniseptember

Vpišite jo v okence za popust ob nakupu vadbenega programa (pred plačilom). 

Tjaša Ferkov (Aktivni z mano)
KDO JE TJAŠA? 
Moje ime je Tjaša, sem mamica dveh zlatih deklic, žena, sestra, diplomirana trenerka, prijateljica, predvsem pa oseba, ki se trudi živeti polno življenje. Moj način življenja zajema zdrav življenjski slog, ki je osnova za zdravje. Tak slog obsega zdravo prehrano, redno telesno aktivnost, sprostitev, opustitev nezdravih življenjskih navad. Strinjam se tudi z Grškim rekom »Zdrav duh v zdravem telesu«, ki govori, da je telesna aktivnost pomembna tudi za človeškega duha.