Tako vam telo sporoča, da ste v razmerju z napačno osebo

Tako vam telo sporoča, da ste v razmerju z napačno osebo (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2021

Če je zveza še sveža in niste prepričani, ali je to prava oseba, s katero si želite deliti življenje, poslušajte svoje telo. Povedalo vam bo, ali ste se odločili pravilno. 

Tudi kadar so misli zbegane in ne veste, kaj natanko si želite in ali je simpatija res to, kar iščete, telo dobro ve in vas skuša obvarovati z določenimi znaki. Jih prepoznate?

Vaš trebuh ima težave

To je tisti "čut", ki ga včasih slišimo in pravi, da nečesa ne bi smeli storiti ali da smo sprejeli napačno odločitev. Čutili boste nekakšen "vozelj" oziroma težko gmoto v trebuhu, ne boste se morali sprostiti ali mirno zaspati. Vse to se bo dogajalo še posebej takrat, ko boste v bližini vašega partnerja.  

Pogosti glavoboli

Od vse napetosti in izčrpanosti, ki jo čutite, kadar ste s partnerjem, imate pogosto glavobole, čeprav prej z njimi morda niste imeli težav. Lahko so tudi posledica skrbi in stresa, ki vas prevzame, kadar ste v njegovi družbi. 

Ob njem/njej ste zelo čustveni

Ne, ne mislimo na metuljčke v trebuhu, radost, veselje in vse pozitivne občutke, ki bi vas morali preplaviti ob ljubljeni osebi. Ob partnerju se počutite anksiozno, zaskrbljeno, nesproščeno ... Zdi se, kot da je ozračje nabito z negativnimi čustvi. 

Tudi kadar razlagate o njem, postanete jezni ali žalostni, morda se celo skregate s prijateljem ali postanete dramatični. 

Fizično ste izčrpani

Čeprav ne počneta nič fizično napornega, se boste po zmenku počutili izčrpano in brez prave motivacije za karkoli drugega. Pomislite, kaj počnete po srečanjih z vašim izbrancem/izbranko? Obležite na kavču in napol dremate ali dobite svežo energijo za vse ostalo, kar vas še čaka?

Nista intimna

To ne pomeni nujno spolnih odnosov, ampak da ni prisotnih niti dotikov, poljubov, držanja za roke, crkljanja ... 

Kadar je intimnosti med partnerjema malo, imata težave. Zato je ta v odnosu nujno potrebna. Razmislite, kaj to pomeni za vaju, če ne čutite, da bi morali vložiti več truda v intimnost ...

Slabo spite

Spanec je odličen pokazatelj stanja: smo v skrbeh ali je vse vredu? Če boste v zvezi z napačno osebo, se boste zalotili, kako zvečer vedno začnete razmišljati o vama in si zastavljate vprašanje kot so: ali je vse to prav? Ali imava kaj možnosti? 

Skrbi vam ne bodo dale spati, zato se pripravite na kar nekaj neprespanih noči.