Pridružite se nam na (tekaškem) treningu v živo!

Pridružite se nam na (tekaškem) treningu v živo! (foto: profimedia)
profimedia
22. 3. 2021

Jutri (23. 3. 2021) ne zamudite brezplačne vadbe v živo!

V mesecu marcu smo se z rubriko #TečemoSkupaj spet lotili teka. Že tečete z nami? TUKAJ si lahko prenesete brezplačno e-knjigo o teku, ki vas bo založila z vsem, kar morate vedeti. 

Ker morajo tekači okrepiti telo tudi z vajami za moč, smo se povezali s trenerji tek.si, ki so za vas pripravili vadbo. 

Dobimo se v torek, 23. 3. 2021, ob 19:00 na našem Facebooku, kjer bo potekala vadba v živo. 

Primerna bo tako za začetnike kot za izkušene športnike, za tekače in tiste, ki imate raje druge aktivnosti. Potrebujete le podlogo in nekaj prostora. 

Z vami bo  diplomirani profesor športne vzgoje, učitelj teka na smučeh, fitnes in kondicijski trener Matej Pogačar, ki deluje v Akademskem atletskem društvu Slovan

tek.si (Matej Pogačar)

Če bi se radi naučili pravilne tehnike teka in naredili prve tekaške korake pod budnim očesom trenerjev, se prijavite na brezplačno šolo teka za tekače začetnike!

Na različnih lokacijah po Ljubljani (park Tivoli, park Kodeljevo, RIC Sava) boste lahko pod vodstvom izkušenih trenerjev vstopili v svet teka ali izpopolnili svoje tekaško znanje.

Veselje, sprostitev in občutek, da ste s tekom ali s katerokoli telesno aktivnostjo naredili nekaj dobrega zase, bi lahko postal vaš najpomembnejši dolgoročni cilj. Tečaji teka za začetnike predstavljajo izvrstno izhodišče.

Prijavnico najdete TUKAJ. 

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič