5 stvari, za katere ni nikoli prepozno

5 stvari, za katere ni nikoli prepozno (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2020 Promocijsko sporočilo

Včasih nam lahko še tako majhna sprememba popolnoma spremeni življenje - na bolje ...

1) Poenostavite življenje

Oprostite zamere, opravičite se, znižajte (pre)stroge kriterije, prosite in sprejmite pomoč ter poiščite tisto, kar v življenje prinaša tudi radosti. Ne pozabite občasno uživati tudi v samoti. Zakaj bi stvari zapletali, če pa so lahko povsem enostavne. 

2) Odpovejte se razvadi

Ne glede na to, za kakšno razvado gre (cigarete, sladkor, kofein, alkohol), in ne glede na vaša leta, je pri premagovanju tovrstnih razvad pomembna zgolj vaša močna volja in želja po prenehanju. 

3) Vzljubite se

V življenju običajno na prvo mesto postavljamo svoje bližnje in jih zasipamo z ljubeznijo, velikokrat pa pozabimo nase. Čudoviti ste prav takšni, kot ste, in vedno je pravi čas, da to spoznate tudi sami.

4) Preselite se

Če ste si vedno želeli živeti drugje - pa če gre zgolj za drugo mesto ali popolnoma drugo državo - je mogoče čas, da poskusite. Če imate (finančne) zmožnosti in karierne priložnosti, jih izkoristite.

5) Nadaljujte šolanje

Ne glede na to, ali ste šolanje zaključili z maturo ali pa imate v rokah že diplomo, lahko svoje izobraževanje nadaljujete tudi v odraslem obdobju. 

Promocijski material

B2 Visoka šola za poslovne vede vam namreč ponuja različne smeri dodiplomskega in podiplomskega študija, za katerega se lahko odločite zaradi želje po novem in dodatnem znanju ali celo spremembi svoje karierne poti.

Na visokošolski dodiplomski ravni lahko na B2 izbirate med študijskimi programi Poslovna informatika, Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi in Management. Vsi programi trajajo 3 leta, študij pa lahko nadaljujete tudi v podiplomskem programu Management in informatika ali v programu Marketing management, ki trajata dve leti.

Več o B2 Visoki šoli za poslovne vede in možnostih študija ter vpisa preverite TUKAJ.

Izobraževanje na B2 je namenjeno in prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam. S prepletanjem teorije in poslovne prakse vam zagotavljajo odlične učne rezultate ter mednarodno priznano diplomo

To so izkušnje iz prve roke:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri