8 razlogov, zakaj je januar odličen mesec

8 razlogov, zakaj je januar odličen mesec (foto: profimedia) profimedia
1. 1. 2020

Ljudje radi rečemo, da je po žurerskem decembru januarja depresija v zraku in vsi se sprašujemo, kdaj bo končno prišla pomlad. Toda na stvari lahko gledate tudi drugače, bolj pozitivno in veselo! Saj veste, kaj pravijo, vsak se ima tako, kot si sam naredi. Naj bo januar 2020 vesel.

Nov začetek

Januar je prvi mesec v letu, in če ne drugega, je vsak nov začetek po svoje vznemirljiv in zanimiv.

Gre samo na bolje

Po decembrskih kratkih dnevih in dolgih nočeh se januarja dan začne daljšati, tako da vidimo luč na koncu tunela in svetlobo, ko gremo iz službe.

Vrhunec zimsko športne sezone

Če ste ljubitelj smučanja, deskanja, sankanja, drsanja, teka na smučeh, … je ta mesec vsaj v povprečju s snegom najbolj obdarjen. 

profimedia
Razprodaje !!!

Januarske razprodaje so navkljub celoletnim razprodajam še vedno glavne v letu! Predvsem ženske se znajo z nakupovanjem dobro sprostiti in oživeti z novimi kosi oblačil ter drugimi modnimi dodatki. 

Samski gredo v akcijo

Po podatkih največjih socialnih omrežij je na njihovih straneh največ registriranih samskih ljudi prav januarja. Če ste brez partnerja, ne zamudite tega in takoj v akcijo. 

Filmski maraton

Ni ga lepšega meseca v letu za ležanje na kavču pod odejo in gledanja novih in starih filmov in TV serij.

profimedia
Mesec za knjigo

Januar je idealen čas, če niste reden bralec knjig, da preberete knjigo ali dve. Saj se strinjate, kajne?

Spanje

Je tisti mesec v letu, ko se lahko najbolj kvalitetno naspite. Izkoristite to! December z vsemi zabavami, veselicami, družinskimi srečanji prav gotovo ni bil lahek za spanje.

 Preberite še: Zelo intenzivna vadba čuva srce! ali Nika: "Nikoli ne bom suhica nič nič zato!"