Zaradi njenega mladostnega videza nihče ne verjame, da je ta lepotica stara 70 let. Kaj je njena skrivnost?

10. 2. 2024
Deli
Mimogrede, Christie je bila na vrhuncu slave v 70. in 80. letih prejšnjega stoletja, ko je krasila. naslovnice znanih modnih (foto: Instagram Christie Brinkley (Posnetek zaslona))
Instagram Christie Brinkley (Posnetek zaslona)

Večno mlada Christie Brinkley je pri 71 letih spet presenetila svoje sledilce z mladostnim videzom.

Slavna ameriška manekenka in igralka Christie Brinkley je pred kratkim dopolnila 70 let, ob rojstnem dnevu pa je svoje sledilce na Instagramu razveselila s fotografijo v kopalkah.

Slavna manekenka je ena tistih žensk, katerih videz vzbuja občudovanje, na vseh njenih fotografijah pa v ospredje prihaja mladosten obraz, ki je skoraj brez gub, in tako je bilo tudi tokrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley)

"To so sedemdeseta in nimaš se česa bati, saj lahko to leto narediš za svoje najljubše! V tebi je moč. Izberite praznovanje namesto stokanja," je v opisu zapisala Christie in dodala:

"Veš, kaj moraš storiti, telovadi in se pravilno prehranjuj, uporabljaj zaščito pred soncem in ne sedi pod stropnimi lučmi! Bodi radovedna, raziskuj in se odpravi na pustolovščine, samo ne pozabi spakirati zobne proteze. Resno, nasmej se in ljubi z vsem svojim telesom... In obljubim, da bodo sedemdeseta v redu!"

Manekenka je nekoč razkrila, da hodi na tretmaje s xeominom, ki je podoben botoksu, a je poudarila, da z njim ne pretirava in si ga vbrizgava le v predel obraza med obrvmi, saj se želi dostojno postarati.

Manekenka je nekoč razkrila, da hodi na tretmaje s xeominom, ki je podoben botoksu.

Manekenka je nekoč razkrila, da hodi na tretmaje s xeominom, ki je podoben botoksu.

Profimedia

Mimogrede, Christie je bila na vrhuncu slave v 70. in 80. letih prejšnjega stoletja, ko je krasila naslovnice znanih modnih revij in nosila revije največjih oblikovalskih hiš, označili pa so jo za eno najbolj seksi in najbolj lepih žensk na svetu. Čeprav so nekateri trdili, da se bo njena kariera končala, ko bo dopolnila 30 let, še vedno dela.

Novo na Metroplay: "Ljudje smo vedno bolj odprti za psihoterapijo" | Drago Švajger