Kako prepoznati dobrega človeka? Bodite pozorni na to ključno stvar, ki ga razkrije

29. 6. 2024
Deli
Kako prepoznati dobrega človeka? (foto: Instagram @jess.ves (Posnetek zaslona))
Instagram @jess.ves (Posnetek zaslona)

Življenje je polno presenečenj, kar se odraža tudi v odnosih z ljudmi, ki jih srečujemo na svoji poti. 

Nekateri odnosi so ljubeče narave, medtem, ko si za druge ljudi kdaj želimo, da se naše poti sploh ne bi prekrižale. Če ste med tistimi, za katere se zdi, da slabo ocenjujete pravi karakter človeka, ker ste bodisi preveč naivni ali pa vas ljudje zlahka pretentajo, vam bo v pomoč Surfijska modrost, s katero boste zlahka prepoznali, kdaj imate opravka z dobrim človekom.

Ne spreglejte:

Človekove prave barve razkrije energija, ki jo oddaja

Eden izmed Surfijskih modrecev je namreč na vprašanje, kako prepoznati dobrega človeka odgovoril: »Ne prepoznaš ga po tem, kar govori, niti po tem, kako izgleda, ampak po občutku, ki se ustvari v njegovi prisotnosti. To je dokaz. Kajti nihče ne more ustvariti energije, ki ne pripada njegovemu duhu.«

Pravo naravo človeka boste prepoznali po energiji, ki jo oddaja in po tem, ko se počutite v njegovi ali njeni prisotnosti. V energiji se namreč vse začuti. Tudi ko se nekdo pretvarja, ko se trudi biti preveč prijazen, a ima v resnici slabe misli in namene.

Pri tem je vedno najpomembnejše slediti svojemu notranjemu vodstvu in intuiciji. Ta z občutkom v trebuhu pokaže, da nekaj ni v redu in tega ni nikoli dobro ignorirati, saj je to kot kompas, ki pelje v pravo smer.  

Se v družbi osebe počutite dobro ali slabo?  

Hkrati je dober pokazatelj tudi to, da z osebo zlahka spletete čudovite energije prijateljstva in ljubezni. Ob njej je lahkotno in imate občutek, da je dobra oseba, nekdo, ki se mu lahko zaupa. Pri poznavanju je ključnega pomena slediti temu, kako se ob osebi počutite, torej dobro ali slabo? Vas je njena bližina navdihnila ali se počutite izčrpani?

Za konec je potrebno še poudariti, da kljub temu, da lahko hitro sklepamo, ali ima nekdo dobre ali slabe namene, tega ni potrebno že po prvem srečanju povsem zapečatiti. Včasih je vendarle dobro človeka bolje spoznati in mu dati priložnost za globlje poznanstvo. Toda poglavitnega pomena, da do te priložnosti sploh pride, je to, da imate ob osebi dober občutek.

Povzeto po: krstarica.com